Canlı yayında çok sert tepki… ‘Allah belasını versin!’
Arslanboğa’ya çok sert tepki… ‘Allah belasını versin!’
Ziraat Türkiye Kupası Finali'nde Galatasaray'a 3-1 mağlup olan Akhisarspor'da futbolcular maçın hakemi Suat Arslanboğa'ya ateş püskürdü. Kaptan Güray Vural, maçtan sonra katıldığı canlı yayında''Yazıklar olsun Suat Arslanboğa'ya! Allah belasını versin" ifadelerini kullandı.
Ziraat Türkiye Kupası Finali’nde Galatasaray’a 3-1 mağlup olan Akhisarspor’da maçın hakemi Suat Arslanboğa’ya büyük tepki vardı. Maçta çok konuşulan 2 penaltı ve Miguel Lopes’a kırmızı kart kararlarıyla damga vuran Suat Arslanboğa’yı protesto eden Akhisarlı futbolcular seremoniye katılmadı.
Maçın ardından açıklamalarda bulunan Akhisarspor kaptanı Güray Vural, Suat Arslanboğa için çok sert ifadeler kullandı. Kendilerini ligde küme düşüren hakemin de Suat Arslanboğa olduğunu söyleyen Güray Vural, ‘Galatasaray’ı tebrik ediyoruz. Bizim tepkimiz Galatasaray’a değil. Hakem zaten bizi ligden düşürdü kendisi sağ olsun. Bugün de kupayı Galatasaray’a hediye etti. 8-9 maçımızı yönetti 8’de 0 çektik. Galatasaray’ın 10 maçını yönetmiş Galatasaray kazanmış hepsini. Süper Lig’in en iyi hakemini finale vermeleri lazım, Süper Lig’in en iyi hakemi Suat Arslanboğa mı? Yazık. Yazıklar olsun Suat Arslanboğa’ya! Allah belasını versin” ifadelerini kullandı.
Yorumlar
+ Yorum YapHenüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!
Gözden Kaçmasın
RİZE MÜFTÜSÜ ÇAKMAKÇI YALOVA'YA ATANDI
Görüntüle →İlginizi Çekebilir





Trend Haberler
RİZE'DE ARAÇTA KALP KRİZİ GEÇİREN MUHTAR HAYATINI KAYBETTİ




Son Haberler
İzmir Büyükşehir’den 100 Milyon TL’lik Kırtasiye Desteği



