Cezaevinden yeni çıkan sevgililer, yine hırsızlık yapınca yakalandı
Cezaevinden yeni çıkan sevgililer, yine hırsızlık yapınca yakalandı
SAMSUN’da, 'hırsızlık' suçundan girdikleri cezaevinden bir süre önce çıkan Gökhan E. (32) ve sevgilisi Buse Ç. (27), inşaatlardan kablo hırsızlığı yapınca gözaltına alındı.
Olay, Atakum ilçesine bağlı İstiklal Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, 'hırsızlık' suçundan tutuklu bulundukları cezaevinden bir süre önce çıkan Buse Ç. ve erkek arkadaşı Gökhan E., inşaattan bakır kablo çaldı. İhbarla çalışma başlatan polis ekipleri, kamera kayıtlarından yola çıkarak, dün akşam da başka inşaattan hırsızlık yapan şüphelileri kıyafetlerinden tespit etti. Hırsızlık olaylarında toplam 10 bin lira değerinde elektrik kablosu çalan 2 şüpheli, yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler, Samsun Adliyesi’ne sevk edildi.
TUTUKLANDILAR
Samsun’da, 'hırsızlık' suçundan girdikleri cezaevinden bir süre önce çıkan ve inşaatlardan kablo hırsızlığı yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan Gökhan Evin (32) ile sevgilisi Buse Çetinkaya (27), çıkarıldığı hakimlikçe tutuklanarak yeniden cezaevine gönderildi.
Yorumlar
+ Yorum YapHenüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!
Gözden Kaçmasın
RİZE'DE 2 ADAYLI SEÇİM HEYECANI
Görüntüle →İlginizi Çekebilir





Trend Haberler
RİZE'DE ARAÇTA KALP KRİZİ GEÇİREN MUHTAR HAYATINI KAYBETTİ




Son Haberler
İzmir Büyükşehir’den 100 Milyon TL’lik Kırtasiye Desteği



