06 Ağustos 2022 - 23:30 - Güncellenme: 02 Aralık 2022 - 09:39
G: 02 Aralık 2022 - 09:39
Düzce'de hafif ticari araç, otomobile çarptı: 2 ölü, 3 yaralı
Tezcan SOLMAZ/ DÜZCE, (DHA)- DÜZCE'de hafif ticari aracın, yola kontrolsüz çıkan otomobile çarptığı kazada 2 kişi yaşamını yitirdi, 3 kişi de yaralandı.
Kaza, saat 21.00 sıralarında D-655 karayolu Boğaziçi Beldesi Suncuk köyü sapağında meydana geldi. Düzce istikametine gitmekte olan Ferhat G. yönetimindeki 81 KE 264 plakalı hafif ticari araç, D-655 karayoluna kontrolsüz çıkan Fatih Özkan'ın kullandığı 81 BE 422 plakalı otomobile çarptı. Çarpmanın şiddetiyle yan yatan otomobildeki sürücü Fatih Özkan ile araçta bulunan Nazmiye Özkan, Elmas Topal, Ayşe Çetin ve Emine Ceylan Gülaçtı yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine çok sayıda sağlık, polis ve jandarma ekibi sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerince kaza yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Düzce Üniversitesi Hastanesi ve Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralılardan durumu ağır olan Ayşe Çetin ve Elmas Topal, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. (DHA)
FOTOĞRAFLI
Yorumlar
+ Yorum Yap
Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş ve tüm sorumluluğu üstlenmiş olursunuz.
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!
İlginizi Çekebilir

Vodafone, DAMAC Digital İş Birliğiyle İzmir Veri Merkezi’nin İlk Fazını Yaklaşık 100 Milyon Dolarlık Yatırımla Hizmete Açtı

Türkiye’de İşgücü Maliyeti Avrupa’nın 10 Katı Hızla Arttı

RİZE'NİN YENİ BAŞSAVCII VEKİLİ GÖREVE BAŞLADI

Sağlık Turizminde Hastanelerin En Sık Yaptığı Hukuki Hatalar

TABİP’te üretimden markalaşmaya uzanan hasat
Trend Haberler
RİZE'DE ARAÇTA KALP KRİZİ GEÇİREN MUHTAR HAYATINI KAYBETTİ

RİZE İÇİN AÇIKLAMADIĞIMIZ PROJELER DE VAR

RİZE DE YENİ PARTI İLÇE BAŞKANLIGINA İLK ADAY

KEMAL BAŞKAN I MAHŞERİ KALABALIK UĞURLADI

RİZE'DE 2 ADAYLI SEÇİM HEYECANI
Son Haberler
ESKİ RİZEYİ DÜŞÜNDÜM AĞLADIM

RİZE'DE HALİL İBRAHİM UZUN’A BÜYÜK DESTEK!

RİZELİ HOCAYA YENİ GÖREV

RİZE'NİN YENİ MÜFTÜSÜ VE DİYANETTE ATAMA DEPREMİ

İzmir Büyükşehir’den 100 Milyon TL’lik Kırtasiye Desteği