Rizenin Sesi
Rizenin Sesi
Yağmur
Rize · 20°C
Bizi Takip Edin
25 Aralık 2025 - 11:08 - Güncellenme: 25 Aralık 2025 - 13:30 G: 25 Aralık 2025 - 13:30

FENERBAHÇE BAŞKANI SARAN İÇİN MAHKEMEDEN FLAŞ KARAR

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen uyuşturucu soruşturması kapsamında gözaltına alındı. iş insanı ve Fenerbahçe Kulübü Başkanı Sadettin Saran bugün çıkarıldığı mahkemece serbest bırakıldı

0 Okunma 0 Paylaşım
FENERBAHÇE BAŞKANI  SARAN İÇİN MAHKEMEDEN FLAŞ KARAR

Uyuşturucu kullanımına ilişkin yürütülen ve kamuoyunda büyük yankı uyandıran soruşturma kapsamında, Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran da ifade verdi.

Soruşturma kapsamında kan, idrar, tırnak ve saç örnekleri alınan Saran’ın saç testinde kokain maddesine rastlandığı açıklandı.

Saran, test sonucuna itiraz ederek "Hayatımda böyle bir madde kullanmadım" dedi ve bağımsız bir laboratuvarda ikinci kez test yaptıracağını duyurdu.

Dün ikinci testini veren Saran, aynı gün akşam saatlerinde "ek deliller" gerekçe gösterilerek gözaltına alındı.

Sadettin Saran, serbest bırakıldı. Saran Pazartesi ve Perşembe günleri imza atmak şartıyla serbest kaldı.

#TUTUKLANDI #SAADETTİN #SARAN #FENERBAHÇE

Yorumlar

+ Yorum Yap

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!