ABDULLAR AVCI RİZE'DE ESKİ DOSTLARIYLA BULUŞTU

Spor 19.04.2022 - 10:36, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2624+ kez okundu.
 

ABDULLAR AVCI RİZE'DE ESKİ DOSTLARIYLA BULUŞTU

2021-22 Futbol dönemi deplasmanlı Türkiye Süper Ligin Liderliğini haftalardır sürdüren dost ve komşu Takımımız Trabzonspor'un Başarılı ve Rizeli》Teknik Direktörü Abdullah Mucip AVCI ve Yardımcıları önceki akşam memleketi Rize'ye gelerek buradaki dost ve meslektaş arkadaşlarına sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdiler.     Rizeli ünlü işinsanı Dursun ÖZKANLI'nın Ofisinde gerçekleştirilen bu ziyarete başta Bordo-Mavililerin Teknik Direktörü Abdullah Mucip AVCI, Yardımcıları METİN BAKOĞLU, TURGUT KURAL ve YAŞAR Hoca ile birlikte AVCI'nın ÇaykurRizespor'dan Takım arkadaşları ve Kaptanları olan Muharrem VEZİR, Harun İLİK, Osman Nuri ŞAHİNOĞLU 《K.Osman》, Mehmet Ali KARACA, Antrenör Sinan DURMUŞ, Masör Sinan TEZCAN ve Rizeli ünlü Kuaför Ahmet KULAKSIZ'da eşlik ettiler.     Eski günlerini yad ederek adeta özlem gideren eski Futbolcular ve şuanki Teknik Direktörlerin sohbetleri gece geç saatlere kadar da devam etti.    Rize'de gerçekleşen bu ziyarette yer alan isimlerin tümü 1980'li yıllarda ÇaykurRizespor'un hem 1.Lig hem de Süper Lig'de formalarını giymişlerdi ve birçok《başarılara da 》imza atmışlardı.        Rize'de  önceki akşam gerçekleşen bu dostluk ve dayanışma ziyaretinde komşu Hopa'nın 《Trabzonlu》Cumhuriyet Savcısı Adem ÇELİK de katılan diğer bir sürpriz isim oldu.    Rizeli ve eski bir Çaykur Rizespor'lu olmaktan büyük gurur ve sevinç duyduğunu sürekli ifade eden Teknik Direktör Abdullah Mucip AVCI tam 36 yıl sonra Trabzonspor'u Süper Ligde şampiyon yapmaya hazırlanan bir Teknik Direktör olarak komşu Bordo-Mavili camianın Tarihinde ismini altın harflerle yazdırmaya sayılı günleri kaldı.      Başta Abdullah Mucip AVCI olmak üzere Yardımcıları Metin BAKOĞLU, Turgut KURAL ve Yaşar HOCA'yı bir kez daha Tebrik》 ediyor ve 《Başarılarının》devamlarını diliyoruz.

2021-22 Futbol dönemi deplasmanlı Türkiye Süper Ligin Liderliğini haftalardır sürdüren dost ve komşu Takımımız Trabzonspor'un Başarılı ve Rizeli》Teknik Direktörü Abdullah Mucip AVCI ve Yardımcıları önceki akşam memleketi Rize'ye gelerek buradaki dost ve meslektaş arkadaşlarına sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdiler.

   
Rizeli ünlü işinsanı Dursun ÖZKANLI'nın Ofisinde gerçekleştirilen bu ziyarete başta Bordo-Mavililerin Teknik Direktörü Abdullah Mucip AVCI, Yardımcıları METİN BAKOĞLU, TURGUT KURAL ve YAŞAR Hoca ile birlikte AVCI'nın ÇaykurRizespor'dan Takım arkadaşları ve Kaptanları olan Muharrem VEZİR, Harun İLİK, Osman Nuri ŞAHİNOĞLUK.Osman》, Mehmet Ali KARACA, Antrenör Sinan DURMUŞ, Masör Sinan TEZCAN ve Rizeli ünlü Kuaför Ahmet KULAKSIZ'da eşlik ettiler.

   
Eski günlerini yad ederek adeta özlem gideren eski Futbolcular ve şuanki Teknik Direktörlerin sohbetleri gece geç saatlere kadar da devam etti.   


Rize'de gerçekleşen bu ziyarette yer alan isimlerin tümü 1980'li yıllarda ÇaykurRizespor'un hem 1.Lig hem de Süper Lig'de formalarını giymişlerdi ve birçok《başarılara da 》imza atmışlardı.

      
Rize'de  önceki akşam gerçekleşen bu dostluk ve dayanışma ziyaretinde komşu Hopa'nın 《Trabzonlu》Cumhuriyet Savcısı Adem ÇELİK de katılan diğer bir sürpriz isim oldu.

  
Rizeli ve eski bir Çaykur Rizespor'lu olmaktan büyük gurur ve sevinç duyduğunu sürekli ifade eden Teknik Direktör Abdullah Mucip AVCI tam 36 yıl sonra Trabzonspor'u Süper Ligde şampiyon yapmaya hazırlanan bir Teknik Direktör olarak komşu Bordo-Mavili camianın Tarihinde ismini altın harflerle yazdırmaya sayılı günleri kaldı.

    
Başta Abdullah Mucip AVCI olmak üzere Yardımcıları Metin BAKOĞLU, Turgut KURAL ve Yaşar HOCA'yı bir kez daha Tebrik》 ediyor ve 《Başarılarının》devamlarını diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi