Akçakoca’dan 1 günde 300 ton hamsi sevkiyatı

Karadeniz 29.11.2020 - 12:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2414+ kez okundu.
 

Akçakoca’dan 1 günde 300 ton hamsi sevkiyatı

DÜZCE’nin Akçakoca ilçesinde, Karadeniz’e açılan teknelerin ağlarına hamsi takılırken, 1 günde yaklaşık 300 ton hamsi sevkiyatı yapıldı.  Karadeniz’e kıyısı bulunan Akçakoca’da balıkçılar, ava çıkarken, ağları da hamsi ile doldu. Akçakoca balıkçı barınağına gelen teknelerden kasalara doldurulan hamsiler, kamyonlara yüklenerek, Türkiye’nin dört bir yanına gönderildi. 1 günde yaklaşık 300 ton hamsi sevkiyatı gerçekleştirildi.   Akçakoca Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Mustafa Karakaş, günde 15-20 gırgırın balıkçı barınağına yanaştığını belirterek, “Dün itibarıyla Akçakoca’da hamsi bereketi yaşanıyor. Dün 300 ton limandan hamsi sevkiyatı yapıldı. Bir kısmı yem fabrikalarına gitti. Bu sene palamut ve hamsi tavan yaptı. Bu sene hamsi 3-4'ü katlayacak. Ankara, İstanbul, Bursa gibi illere Akçakoca’dan sevkiyatı yapılıyor” dedi.  

DÜZCE’nin Akçakoca ilçesinde, Karadeniz’e açılan teknelerin ağlarına hamsi takılırken, 1 günde yaklaşık 300 ton hamsi sevkiyatı yapıldı.  Karadeniz’e kıyısı bulunan Akçakoca’da balıkçılar, ava çıkarken, ağları da hamsi ile doldu. Akçakoca balıkçı barınağına gelen teknelerden kasalara doldurulan hamsiler, kamyonlara yüklenerek, Türkiye’nin dört bir yanına gönderildi. 1 günde yaklaşık 300 ton hamsi sevkiyatı gerçekleştirildi.

 

Akçakoca Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Mustafa Karakaş, günde 15-20 gırgırın balıkçı barınağına yanaştığını belirterek, “Dün itibarıyla Akçakoca’da hamsi bereketi yaşanıyor. Dün 300 ton limandan hamsi sevkiyatı yapıldı. Bir kısmı yem fabrikalarına gitti. Bu sene palamut ve hamsi tavan yaptı. Bu sene hamsi 3-4'ü katlayacak. Ankara, İstanbul, Bursa gibi illere Akçakoca’dan sevkiyatı yapılıyor” dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi