BAKAN'DAN RİZE VE BÖLGEDE TAM KAPANLA İLGİLİ FLAŞ AÇIKLAMA

Rize 25.02.2021 - 20:05, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 1769+ kez okundu.
 

BAKAN'DAN RİZE VE BÖLGEDE TAM KAPANLA İLGİLİ FLAŞ AÇIKLAMA

Gelen son dakika haberine göre; kritik Bilim Kurulu toplantısı sonrası Sağlık Bakanı Fahrettin Koca açıklamalarda bulunuyor. Koca, CHP'nin Çin aşısıyla ilgili iddialarına dair "Aşı savaşının olduğu bir dünyada, üretici firma aşıyı bedava bağışlar mı, bunun akılla izahı var mı?" açıklamasında bulundu.   Sağlık Bakanı Fahrettin KOCA  Bilim Kurulu toplantısının ardından  Rize ve Bölgede covid-19 vakalarındaki artış sebebiyle gündeme gelen tam kapanma konusunda  sorulan bir soru üzerine ; "Tam kapanma gibi bir durumu düşünmüyoruz.  Ama vaka sayılarında da artış görüyoruz. Mutasyon oranı artıyor bazı ülkelerde. Bu daha çok İngiltere mutantı. Ama bulaçılığın giderek daha arttığını söyleyebiliriz. Tedbirler daha çok önem taşıyor." dedi.   KARADENİZ'DEKİ VAKA SAYILARI   Bakan Koca ; Bugün Bilim Kurulumuzun gündeminde daha çok bölgelerin, sayın Cumhurbaşkanımızın söylediği şekliyle, yani düşük, orta, yüksek ve çok yüksek olarak ayrımının nasıl olması gerektiğini, hangi kriterlerin esas alınması gerektiği ve illerde nasıl bir kısıtlama veya açılma yapılması gerektiğini tartıştık. Tam kapanma gibi bir durumu düşünmüyoruz. şeklinde açıklamalarda bulundu

Gelen son dakika haberine göre; kritik Bilim Kurulu toplantısı sonrası Sağlık Bakanı Fahrettin Koca açıklamalarda bulunuyor. Koca, CHP'nin Çin aşısıyla ilgili iddialarına dair "Aşı savaşının olduğu bir dünyada, üretici firma aşıyı bedava bağışlar mı, bunun akılla izahı var mı?" açıklamasında bulundu.

 

Sağlık Bakanı Fahrettin KOCA  Bilim Kurulu toplantısının ardından  Rize ve Bölgede covid-19 vakalarındaki artış sebebiyle gündeme gelen tam kapanma konusunda  sorulan bir soru üzerine ; "Tam kapanma gibi bir durumu düşünmüyoruz.  Ama vaka sayılarında da artış görüyoruz. Mutasyon oranı artıyor bazı ülkelerde. Bu daha çok İngiltere mutantı. Ama bulaçılığın giderek daha arttığını söyleyebiliriz. Tedbirler daha çok önem taşıyor." dedi.

 

KARADENİZ'DEKİ VAKA SAYILARI
 

Bakan Koca ; Bugün Bilim Kurulumuzun gündeminde daha çok bölgelerin, sayın Cumhurbaşkanımızın söylediği şekliyle, yani düşük, orta, yüksek ve çok yüksek olarak ayrımının nasıl olması gerektiğini, hangi kriterlerin esas alınması gerektiği ve illerde nasıl bir kısıtlama veya açılma yapılması gerektiğini tartıştık. Tam kapanma gibi bir durumu düşünmüyoruz. şeklinde açıklamalarda bulundu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi