Başkan Eroğlu öğrencilerle sahur yaptı

TOKAT 13.04.2022 - 16:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 1462+ kez okundu.
 

Başkan Eroğlu öğrencilerle sahur yaptı

TOKAT Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, sahurda öğrenci evine misafir oldu. Mutfağa geçip öğrencilere kendi elleriyle sahurluk  hazırlayan Başkan Eroğlu, "Ramazan Ayının bereketi sahurda, sahurun bereketi ise öğrenci kardeşlerimizin sofralarında" dedi.   Gençler ve öğrencilerle her platformda bir araya gelen Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, sahuru üniversite öğrencileri Emre Keşkekoğlu ve Seyfettin Can Akbaş ile birlikte yaptı. Esentepe Mahallesi'nde ikamet eden öğrencilerin evlerine konuk olan Başkan Eroğlu, öğrencilerle sohbet etti. Öğrencilere kendi elleri ile hazırladığı sahur menüsünü ikram eden Başkan Eroğlu, hazırladığı yemeklerle öğrencilerden tam not aldı. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ve renkli anların yaşandığı sahur programında öğrencilik yıllarına dönen Başkan Eroğlu, sahur bereketini öğrencilerle birlikte yaşadı. Ramazan ayının bereketinin tüm hanelere işlediğini belirten Başkan Eroğlu, nazik misafirperverlikleri için öğrencilere teşekkür etti. Başkan Eroğlu; "Kardeşlerimizin öğrenci evlerine geldik. Beraber sahur yapacağız. Sahur menüsünü de öğrenci kardeşlerimiz için kendi ellerimizle hazırladık. Öğrencilik yıllarımızı yâd ettik. O yıllara gittim, arkadaşlarımızla birlikte hazırladığımız sofralar aklıma geldi. Annem çok güzel maydanozlu yumurta yapardı ve ben de çok büyük bir zevkle yerdim. O menü geldi aklıma ve öğrenci kardeşlerimizle onu paylaşmak istedim. Ara ara evde de bu menüyü kendim hazırlıyorum. Ailelerinden uzakta eğitim gören bütün öğrenci kardeşlerimiz bizim emanetimiz, emanete her daim sahip çıkmaya devam edeceğiz. Ramazan ayının bereketi sahurda, sahurun bereketi de öğrenci kardeşlerimizin sofralarındadır. Sahurdan büyük bir mutluluk duydum. Muhabbetleriyle sahurumuzu şenlendiren genç kardeşlerime teşekkür ediyorum. Sofralarımızın bereketi daim olsun" dedi. (DHA) FOTOĞRAFLI

TOKAT Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, sahurda öğrenci evine misafir oldu. Mutfağa geçip öğrencilere kendi elleriyle sahurluk  hazırlayan Başkan Eroğlu, "Ramazan Ayının bereketi sahurda, sahurun bereketi ise öğrenci kardeşlerimizin sofralarında" dedi.

 

Gençler ve öğrencilerle her platformda bir araya gelen Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, sahuru üniversite öğrencileri Emre Keşkekoğlu ve Seyfettin Can Akbaş ile birlikte yaptı. Esentepe Mahallesi'nde ikamet eden öğrencilerin evlerine konuk olan Başkan Eroğlu, öğrencilerle sohbet etti. Öğrencilere kendi elleri ile hazırladığı sahur menüsünü ikram eden Başkan Eroğlu, hazırladığı yemeklerle öğrencilerden tam not aldı. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ve renkli anların yaşandığı sahur programında öğrencilik yıllarına dönen Başkan Eroğlu, sahur bereketini öğrencilerle birlikte yaşadı. Ramazan ayının bereketinin tüm hanelere işlediğini belirten Başkan Eroğlu, nazik misafirperverlikleri için öğrencilere teşekkür etti. Başkan Eroğlu; "Kardeşlerimizin öğrenci evlerine geldik. Beraber sahur yapacağız. Sahur menüsünü de öğrenci kardeşlerimiz için kendi ellerimizle hazırladık. Öğrencilik yıllarımızı yâd ettik. O yıllara gittim, arkadaşlarımızla birlikte hazırladığımız sofralar aklıma geldi. Annem çok güzel maydanozlu yumurta yapardı ve ben de çok büyük bir zevkle yerdim. O menü geldi aklıma ve öğrenci kardeşlerimizle onu paylaşmak istedim. Ara ara evde de bu menüyü kendim hazırlıyorum. Ailelerinden uzakta eğitim gören bütün öğrenci kardeşlerimiz bizim emanetimiz, emanete her daim sahip çıkmaya devam edeceğiz. Ramazan ayının bereketi sahurda, sahurun bereketi de öğrenci kardeşlerimizin sofralarındadır. Sahurdan büyük bir mutluluk duydum. Muhabbetleriyle sahurumuzu şenlendiren genç kardeşlerime teşekkür ediyorum. Sofralarımızın bereketi daim olsun" dedi. (DHA) FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi