BAŞKAN METİN ANNESİNİ EBEDİYETE UĞURLADI

Vefat 26.11.2020 - 13:29, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1637+ kez okundu.
 

BAŞKAN METİN ANNESİNİ EBEDİYETE UĞURLADI

BAŞKAN METİN’İN ACI GÜNÜ   Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin’in, beyin kanaması dolayısıyla vefat eden annesi Müyesser Metin’in cenaze namazı Şeyh Camii’nde kılındı. Kılınan cenaze namazına il yöneticileri ve vatandaşlar katıldı. Pandemi dolayısıyla tedbirlerin alındığı cenaze namazı sosyal mesafe kuralına uygun olarak kılındı. Törene katılan Vali Kemal Çeber, Cumhuriyet Başsavcısı Önder Kemal Sekücü, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman, Rize Baro Başkanı Av. Ümit Peçe, İl Genel Meclisi Başkanı İbrahim Türüt, AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim, MHP Rize İl Başkanı İhsan Alkan, Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Cemil Çolak, Yeniden Refah Partisi Rize İl Başkanı Mehmet Akif Zerdeci, İl Jandarma Komutanı Hakan Dedebağı, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, ÇAYKUR Genel Müdür Vekili Yusuf Ziya Alim, DOKAP Başkanı Hakan Gültekin, ilçe ve belde belediye başkanları, siyasi parti ve STK temsilcileri ile kurum amirleri ve çok sayıda kişi Başkan Metin'e başsağlığı diledi. Başkan Metin cenazeye katılanlara hitaben yapmış olduğu kısa konuşmada herkesten helallik isteyerek, "Benim için zor ve önemli bir gün. Ana baş tacı. Ana her derdin ilacı. Bugün benim doğum günüm ve ona muhtacım. Herkesten hakkını helal etmesini istiyorum." dedi. İl Müftüsü Naci Çakmakçı'nın kıldırdığı cenaze namazının ardından merhume, Kale mahallesinde bulunan aile kabristanlığında defnedildi.    

BAŞKAN METİN’İN ACI GÜNÜ
 

Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin’in, beyin kanaması dolayısıyla vefat eden annesi Müyesser Metin’in cenaze namazı Şeyh Camii’nde kılındı.


Kılınan cenaze namazına il yöneticileri ve vatandaşlar katıldı. Pandemi dolayısıyla tedbirlerin alındığı cenaze namazı sosyal mesafe kuralına uygun olarak kılındı.


Törene katılan Vali Kemal Çeber, Cumhuriyet Başsavcısı Önder Kemal Sekücü, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman, Rize Baro Başkanı Av. Ümit Peçe, İl Genel Meclisi Başkanı İbrahim Türüt, AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim, MHP Rize İl Başkanı İhsan Alkan, Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Cemil Çolak, Yeniden Refah Partisi Rize İl Başkanı Mehmet Akif Zerdeci, İl Jandarma Komutanı Hakan Dedebağı, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, ÇAYKUR Genel Müdür Vekili Yusuf Ziya Alim, DOKAP Başkanı Hakan Gültekin, ilçe ve belde belediye başkanları, siyasi parti ve STK temsilcileri ile kurum amirleri ve çok sayıda kişi Başkan Metin'e başsağlığı diledi.


Başkan Metin cenazeye katılanlara hitaben yapmış olduğu kısa konuşmada herkesten helallik isteyerek, "Benim için zor ve önemli bir gün. Ana baş tacı. Ana her derdin ilacı. Bugün benim doğum günüm ve ona muhtacım. Herkesten hakkını helal etmesini istiyorum." dedi.


İl Müftüsü Naci Çakmakçı'nın kıldırdığı cenaze namazının ardından merhume, Kale mahallesinde bulunan aile kabristanlığında defnedildi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi