BOCCE'NİN KALBİ RİZE'DE ATIYOR

Spor 17.05.2022 - 16:47, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2206+ kez okundu.
 

BOCCE'NİN KALBİ RİZE'DE ATIYOR

Analig  BOCCE müsabakaları Rize'de başladı. Rize'de  17-18 Mayıs tarihlerinde  düzenlenen Analig Bocce  Müsabakaları ile ilgili olarak Rize Bocce İl Temsilcisi  Memduh ESİTMEZ  açıklamalarda bulundu.         ESİTMEZ ; 16 ilden 21 takım ile 150 sporcu çeyrek final müsabakaları icin Rize'de yarışıyor . Bocce Sporu Türkiye'de yeni yeni gelişmekte olan spor dallarımızdan biridir.   Rize ili olarak  Bocce Analıg çeyrek final yarışmalarına ev sahibi yapmaktayız.  Rize'de ilk kez okullarımzıda Öğrencilerimizi Bocce sporu ile tanıştırdık.  Bir çok öğrencimiz bu spora gönül vermektedir birçok okul takımlarımız bu spora katılmaktadır,  Anadolu yıldızlar ligi  Bocce sporunda 3 senedir yapılmaktadır, dedi.   Rize'deki   Türkiye Bocce finalleri süresince  Rize Gençlik ve Spor  il Müdürümüz Gürhan Yıldız, Gençlik ve Spor Bakanlığı Analig koordinatörü  Gökhan Gençkol  ve   Rize Gençlik ve Spor koordinatörü Serkan Durmuş'a  müsabakaları  yerinde izleyerek sporculara destek vermeler sebebiyle teşekkür eden  Esitmez,  amaçlarının Rize'de  BOCCE Sporuna  olan ilgiyi çok daha üst seviyelere çıkarmak olduğunu söyledi.  
Analig  BOCCE müsabakaları Rize'de başladı.

Rize'de  17-18 Mayıs tarihlerinde  düzenlenen Analig Bocce  Müsabakaları ile ilgili olarak Rize Bocce İl Temsilcisi  Memduh ESİTMEZ  açıklamalarda bulundu.
       
ESİTMEZ ; 16 ilden 21 takım ile 150 sporcu çeyrek final müsabakaları icin Rize'de yarışıyor . Bocce Sporu Türkiye'de yeni yeni gelişmekte olan spor dallarımızdan biridir.   Rize ili olarak  Bocce Analıg çeyrek final yarışmalarına ev sahibi yapmaktayız.  Rize'de ilk kez okullarımzıda Öğrencilerimizi Bocce sporu ile tanıştırdık.  Bir çok öğrencimiz bu spora gönül vermektedir birçok okul takımlarımız bu spora katılmaktadır,  Anadolu yıldızlar ligi  Bocce sporunda 3 senedir yapılmaktadır, dedi.
 
Rize'deki   Türkiye Bocce finalleri süresince  Rize Gençlik ve Spor  il Müdürümüz Gürhan Yıldız, Gençlik ve Spor Bakanlığı Analig koordinatörü  Gökhan Gençkol  ve   Rize Gençlik ve Spor koordinatörü Serkan Durmuş'a  müsabakaları  yerinde izleyerek sporculara destek vermeler sebebiyle teşekkür eden  Esitmez,  amaçlarının Rize'de  BOCCE Sporuna  olan ilgiyi çok daha üst seviyelere çıkarmak olduğunu söyledi.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi