Büfedeki kişilerle kavga edip tabanca ile ateş açtı 

DÜZCE 05.01.2021 - 01:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2251+ kez okundu.
 

Büfedeki kişilerle kavga edip tabanca ile ateş açtı 

DÜZCE’de, yasak olmasına rağmen içki satışı yapılan büfeye gelen 2 kişi, bu sırada içeride müşteri olarak bulunan biri kadın 2 kişi ile tartıştı.   Kadın ve erkek arkadaşıyla kavga eden şüphelilerden biri tabanca ile rastgele ateş açarak kaçtı. Olayda yaralanan olmazken, polis kaçan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı. Olay saat 22.00 sıralarında Burhaniye Mahallesi General Kazım Sokak’ta bulunan bir büfede meydana geldi. Yasak olmasına rağmen içki satışı yapılan ve iki gün önce de hakkında işlem yapıldığı öğrenilen büfeye gelen U.İ. ve M.Ş., burada karşılaştıkları Z.M. isimli kadın ile tartışmaya başladı. Z.M.’nin erkek arkadaşı H.K. de tartışmaya dahil olunca taraflar kavga etmeye başladı. Büfeden çıkan U.İ. tabanca ile rastgele ateş etmeye başladı. Mermilerden biri büfenin yanında bulunan bir otelin camına isabet etti. U.İ. ve M.Ş. olay yerinden kaçarken, büfede bulunan Z.M. ile erkek arkadaşı H.K., ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü.  Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.   

DÜZCE’de, yasak olmasına rağmen içki satışı yapılan büfeye gelen 2 kişi, bu sırada içeride müşteri olarak bulunan biri kadın 2 kişi ile tartıştı.

 

Kadın ve erkek arkadaşıyla kavga eden şüphelilerden biri tabanca ile rastgele ateş açarak kaçtı. Olayda yaralanan olmazken, polis kaçan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı. Olay saat 22.00 sıralarında Burhaniye Mahallesi General Kazım Sokak’ta bulunan bir büfede meydana geldi. Yasak olmasına rağmen içki satışı yapılan ve iki gün önce de hakkında işlem yapıldığı öğrenilen büfeye gelen U.İ. ve M.Ş., burada karşılaştıkları Z.M. isimli kadın ile tartışmaya başladı. Z.M.’nin erkek arkadaşı H.K. de tartışmaya dahil olunca taraflar kavga etmeye başladı. Büfeden çıkan U.İ. tabanca ile rastgele ateş etmeye başladı. Mermilerden biri büfenin yanında bulunan bir otelin camına isabet etti. U.İ. ve M.Ş. olay yerinden kaçarken, büfede bulunan Z.M. ile erkek arkadaşı H.K., ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü.  Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi