Çalıntı araçla çıkmaz sokağa girince yakalandı

DÜZCE 25.08.2021 - 14:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2785+ kez okundu.
 

Çalıntı araçla çıkmaz sokağa girince yakalandı

DÜZCE'de sürücüsünün anahtarını üzerinde unuttuğu otomobili çalan şüpheli, çıkmaz sokağa girince polis ekiplerince yakalandı.   Olay, Düzce'nin Beyköy beldesinde meydana geldi. İrfan Karaca 81 DC 800 plakalı otomobilini park ettikten sonra anahtarı araç kontağı üzerinde unuttu. Daha sonra işlerini halletmek için otomobilin başından ayrıldı. Ömer Koca, otomobili çalarak Düzce şehir merkezine geldi. Burada uygulama yapan Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şubesi ekipleri durumundan şüphelendikleri aracı durdurmak istediler. Polisin 'dur' ihtarına uymayan sürücü kaçmaya başladı. Yaklaşık 15 kilometre süren kovalamaca sonucu çıkmaz sokağa giren hırsızlık şüphelisi yakalandı. Şüpheli gözaltına alınırken, ayrıca 'ehliyetsiz araç kullanma, drift atma, trafiği tehlikeye sokma' gibi suçlardan 16 bin 50 lira cezai işlem uygulandı. Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı. 

DÜZCE'de sürücüsünün anahtarını üzerinde unuttuğu otomobili çalan şüpheli, çıkmaz sokağa girince polis ekiplerince yakalandı.

 

Olay, Düzce'nin Beyköy beldesinde meydana geldi. İrfan Karaca 81 DC 800 plakalı otomobilini park ettikten sonra anahtarı araç kontağı üzerinde unuttu. Daha sonra işlerini halletmek için otomobilin başından ayrıldı. Ömer Koca, otomobili çalarak Düzce şehir merkezine geldi. Burada uygulama yapan Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şubesi ekipleri durumundan şüphelendikleri aracı durdurmak istediler. Polisin 'dur' ihtarına uymayan sürücü kaçmaya başladı. Yaklaşık 15 kilometre süren kovalamaca sonucu çıkmaz sokağa giren hırsızlık şüphelisi yakalandı. Şüpheli gözaltına alınırken, ayrıca 'ehliyetsiz araç kullanma, drift atma, trafiği tehlikeye sokma' gibi suçlardan 16 bin 50 lira cezai işlem uygulandı. Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi