Çatı katlarından kuş çalan şüpheli yakalandı

SAMSUN 03.06.2021 - 17:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2741+ kez okundu.
 

Çatı katlarından kuş çalan şüpheli yakalandı

SAMSUN'da evlerin çatısından muhabbet kuşu, papağan ve güvercin çalan Burak Ç. (39), polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Kuşlar ise sahiplerine teslim edildi. İlkadım ilçesi Zeytinlik Mahallesi’nde Fatma Kılıç, Cemal Kara ve Tarık Beyhan'a ait evlerin çatı katlarındaki kafeslerden 42 muhabbet kuşu, 9 papağan ve 30 güvercin çalındı. Şikayetler üzerine harekete geçen İlkadım İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yapılan araştırmada şüphelinin Burak Ç. olduğunu tespit etti. Ekipler, Burak Ç.’yi yakalayıp gözaltına aldı. Bulunan kuşlar ise sahiplerine ulaştırıldı.   POLİSLERE TEŞEKKÜR ETTİ Polislerden, 4 papağan ve 8 muhabbet kuşunu teslim alan Tarık Beyhan, "Kuşlarım evimin çatısında kilitliydi. Değerleri 10-15 bin civarındaydı. Çatıya çıktığımda kuşlarımın çalındığını gördüm. Hemen polise haber verdim. Onlar da hemen inceleme başlattı. Kendilerine çok teşekkür ederim" dedi. Şüphelinin emniyetteki işlemleri devam ediyor. 

SAMSUN'da evlerin çatısından muhabbet kuşu, papağan ve güvercin çalan Burak Ç. (39), polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Kuşlar ise sahiplerine teslim edildi. İlkadım ilçesi Zeytinlik Mahallesi’nde Fatma Kılıç, Cemal Kara ve Tarık Beyhan'a ait evlerin çatı katlarındaki kafeslerden 42 muhabbet kuşu, 9 papağan ve 30 güvercin çalındı. Şikayetler üzerine harekete geçen İlkadım İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yapılan araştırmada şüphelinin Burak Ç. olduğunu tespit etti. Ekipler, Burak Ç.’yi yakalayıp gözaltına aldı. Bulunan kuşlar ise sahiplerine ulaştırıldı.

 

POLİSLERE TEŞEKKÜR ETTİ Polislerden, 4 papağan ve 8 muhabbet kuşunu teslim alan Tarık Beyhan, "Kuşlarım evimin çatısında kilitliydi. Değerleri 10-15 bin civarındaydı. Çatıya çıktığımda kuşlarımın çalındığını gördüm. Hemen polise haber verdim. Onlar da hemen inceleme başlattı. Kendilerine çok teşekkür ederim" dedi. Şüphelinin emniyetteki işlemleri devam ediyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi