ÇAYELİ AK PARTİ': AK PARTİ VARSA ENGEL YOK

Siyaset 07.04.2021 - 12:46, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2309+ kez okundu.
 

ÇAYELİ AK PARTİ': AK PARTİ VARSA ENGEL YOK

AK PARTİ VARSA ENGEL YOK   Ak Parti Çayeli İlçe Teşkilatından yapılan yazılı açıklamada ; “Engelliler Topluma Emanettir” düşüncesinden hareketle Çayeli Belediyesi Meclis gündemine taşıdığımız; Karadeniz Sahil Yolu sebebiyle sahildeki sosyal yaşam alanlarına ve deniz kıyısına erişimleri kısıtlanan engelli hemşehrilerimizin, bu alanlara “Engelsiz” olarak ulaşabilmelerini sağlayacak, üst geçit revizyon ve alt geçit planlamalarını Çayeli Belediyesi Meclis gündemine taşıdık. Bizler yaşlısından gencine ilçemizdeki tüm engelli hemşehrilerimizi Yaradanın bizlere, ilçemize birer emaneti olarak görüyor ve onlar için yapılan ve yapılacak olan tüm çalışmaları bir lutüf olarak değil, eksikliği hissedilen hakların, hak sahiplerine teslim edilmesi olarak görüyoruz. denildi.    
AK PARTİ VARSA ENGEL YOK

 
Ak Parti Çayeli İlçe Teşkilatından yapılan yazılı açıklamada ; “Engelliler Topluma Emanettir” düşüncesinden hareketle Çayeli Belediyesi Meclis gündemine taşıdığımız; Karadeniz Sahil Yolu sebebiyle sahildeki sosyal yaşam alanlarına ve deniz kıyısına erişimleri kısıtlanan engelli hemşehrilerimizin, bu alanlara “Engelsiz” olarak ulaşabilmelerini sağlayacak, üst geçit revizyon ve alt geçit planlamalarını Çayeli Belediyesi Meclis gündemine taşıdık.


Bizler yaşlısından gencine ilçemizdeki tüm engelli hemşehrilerimizi Yaradanın bizlere, ilçemize birer emaneti olarak görüyor ve onlar için yapılan ve yapılacak olan tüm çalışmaları bir lutüf olarak değil, eksikliği hissedilen hakların, hak sahiplerine teslim edilmesi olarak görüyoruz. denildi.
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi