ÇAYKUR'DAN ÖLNEMLİ BİR AÇIKLAMA

Rize 26.07.2021 - 13:58, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2270+ kez okundu.
 

ÇAYKUR'DAN ÖLNEMLİ BİR AÇIKLAMA

Değerli üreticilerimiz malumlarınız üzere sel felaketinden üç Fabrikamız aşırı derecede zarar görmüştür. Bu zorlu şartlarda 2-3 gün gibi kısa bir zaman içinde fabrikalarımız temizlenip üretime alınmıştır. Tüm bu olumsuz gelişmelere rağmen sel felaketinden zarar gören üreticilerimizden iki kat kontenjanla yaş çay alım devam etmektedir. Bugün itibariyle 10.5 ton gibi bir stokla alımlara devam edilmektedir.  Tüm bu olumsuzluklar dikkate alınarak üreticilerimiz acele etmeden günlük limitler dahilinde çay hasadı yapmalarını istirham etmekteyiz. Belirlenen limitler kadar yaş çay alımı devam edecektir. Kurum zor şartlar altında üretim yaptığını da düşünerek bu hassasiyetle hasada devam etmemiz uygun olacaktır.  Sağlık sıhhat ve kolaylıklar dileriz.     ÇAYKUR
Değerli üreticilerimiz malumlarınız üzere sel felaketinden üç Fabrikamız aşırı derecede zarar görmüştür. Bu zorlu şartlarda 2-3 gün gibi kısa bir zaman içinde fabrikalarımız temizlenip üretime alınmıştır. Tüm bu olumsuz gelişmelere rağmen sel felaketinden zarar gören üreticilerimizden iki kat kontenjanla yaş çay alım devam etmektedir. Bugün itibariyle 10.5 ton gibi bir stokla alımlara devam edilmektedir. 


Tüm bu olumsuzluklar dikkate alınarak üreticilerimiz acele etmeden günlük limitler dahilinde çay hasadı yapmalarını istirham etmekteyiz. Belirlenen limitler kadar yaş çay alımı devam edecektir. Kurum zor şartlar altında üretim yaptığını da düşünerek bu hassasiyetle hasada devam etmemiz uygun olacaktır. 


Sağlık sıhhat ve kolaylıklar dileriz.
 
 
ÇAYKUR
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi