DNA sonuçları açıklandı Karım beni öz babamla aldattı çocuklar babamdan!

Türkiye 07.09.2021 - 18:09, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 3480+ kez okundu.
 

DNA sonuçları açıklandı Karım beni öz babamla aldattı çocuklar babamdan!

Ece Üner ile Susma programına çıkan Adnan Kızılkaya, Ayşegül ile öz babasının 20 yıldır birlikte olduklarını ve eşiyle kendi babasını bastığını iddia etti. 5 çocuklarından ikisinin gerçek babasının kendisi olmadığını dedelerinin aslında babaları olduğunu iddia etti. Bugün 5 çocuğun DNA sonuçları açıklandı. Kanal D ekranlarında yayınlanan "Ece Üner ile Susma" programına katılan Adnan ismindeki 5 çocuk sahibi kişi, eşi ve öz babasının 20 yıldır ilişki yaşadığını iddia ederek yaşadıklarını anlatmıştı. Adnan Kızılkaya, 5 çocuğundan ikisinin gerçek babalarının kendisi değil dede dedikleri kendi babası olduğunu iddia etmişti.  8-9 ay önce ikisini aynı odada yakalayarak olayı öğrendiğini söyleyen Adnan Kızılkaya, bu ilişkinin kendisi askerdeyken başladığını da öne sürdü. Adnan Bey'in eşi Ayşegül Hanım ise bu iddiaları doğrulayarak, kayınpederinin kendisine "Sen benim karımsın. Benim nikahım sana oluyor ama eşinin nikahı sana olmuyor" söylediğini de eklemişti. Çocuk iddiasını eşim zorla söyletti İddiaların odağındaki Ayşegül isimli kadın ise daha sonra kayınpederi ile ilişki yaşadığını inkar ederekçocuklarının kayınpederinden olmadığını belirterek  "2 çocuğum kayınpederim" diyerek ifade vermesi konusunda baskı yaptığını söyledi.  Babasının mirasından daha fazla pay almak için Canlı yayında açıklamalarına devam eden kadın, "Eşim babasının mirasından daha fazla pay alabilmek için beni döverek böyle söyletti" dedi. Adnan Bey ise böyle bir şey söylemediğini belirterek "Şahitlerim var getireceğim. Ahiret var yalan söyleme" dedi. DNA sonuçları açıklandı Tüm yaşananlardan sonra Adnan Bey'in talep ettiği 5 çocuğunun DNA sonuçları, Ece Üner tarafından yayında açıklandı. Üner'in açıkladığı sonuçlara göre çiftin 5 çocuğunun biyolojik babası da Adnan Bey çıktı. Ece Üner sakinleştirmekte zorlandı Sonuçların açıklanmasının ardından ikili arasındaki tartışmada gerilim tekrar yükselirken Ece Üner'in iki tarafı sakinleştirmek için zorlandığı görüldü.

Ece Üner ile Susma programına çıkan Adnan Kızılkaya, Ayşegül ile öz babasının 20 yıldır birlikte olduklarını ve eşiyle kendi babasını bastığını iddia etti. 5 çocuklarından ikisinin gerçek babasının kendisi olmadığını dedelerinin aslında babaları olduğunu iddia etti. Bugün 5 çocuğun DNA sonuçları açıklandı.
Kanal D ekranlarında yayınlanan "Ece Üner ile Susma" programına katılan Adnan ismindeki 5 çocuk sahibi kişi, eşi ve öz babasının 20 yıldır ilişki yaşadığını iddia ederek yaşadıklarını anlatmıştı. Adnan Kızılkaya, 5 çocuğundan ikisinin gerçek babalarının kendisi değil dede dedikleri kendi babası olduğunu iddia etmişti. 


8-9 ay önce ikisini aynı odada yakalayarak olayı öğrendiğini söyleyen Adnan Kızılkaya, bu ilişkinin kendisi askerdeyken başladığını da öne sürdü.


Adnan Bey'in eşi Ayşegül Hanım ise bu iddiaları doğrulayarak, kayınpederinin kendisine "Sen benim karımsın. Benim nikahım sana oluyor ama eşinin nikahı sana olmuyor" söylediğini de eklemişti.


Çocuk iddiasını eşim zorla söyletti


İddiaların odağındaki Ayşegül isimli kadın ise daha sonra kayınpederi ile ilişki yaşadığını inkar ederekçocuklarının kayınpederinden olmadığını belirterek  "2 çocuğum kayınpederim" diyerek ifade vermesi konusunda baskı yaptığını söyledi. 


Babasının mirasından daha fazla pay almak için


Canlı yayında açıklamalarına devam eden kadın, "Eşim babasının mirasından daha fazla pay alabilmek için beni döverek böyle söyletti" dedi. Adnan Bey ise böyle bir şey söylemediğini belirterek "Şahitlerim var getireceğim. Ahiret var yalan söyleme" dedi.


DNA sonuçları açıklandı


Tüm yaşananlardan sonra Adnan Bey'in talep ettiği 5 çocuğunun DNA sonuçları, Ece Üner tarafından yayında açıklandı. Üner'in açıkladığı sonuçlara göre çiftin 5 çocuğunun biyolojik babası da Adnan Bey çıktı.


Ece Üner sakinleştirmekte zorlandı


Sonuçların açıklanmasının ardından ikili arasındaki tartışmada gerilim tekrar yükselirken Ece Üner'in iki tarafı sakinleştirmek için zorlandığı görüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi