ERDOĞAN VE ALİYEV RİZE'DE ÇALIŞMA YEMEĞİNDE GÖRÜŞTÜ

Siyaset 14.05.2022 - 21:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 1884+ kez okundu.
 

ERDOĞAN VE ALİYEV RİZE'DE ÇALIŞMA YEMEĞİNDE GÖRÜŞTÜ

ERDOĞAN VE ALİYEV ÇALIŞMA YEMEĞİNDE GÖRÜŞTÜ   Rize-Artvin Havalimanı'nın açılışını yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan ve mevkidaşı Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev, daha sonra birlikte bir otelde çalışma yemeğine geçti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, burada görüşme gerçekleştirdi.   Görüşmenin son bölümüne katılan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev ile bir süre sohbet etti. Erdoğan, çalışma yemeğinin ardından konuk Cumhurbaşkanı Aliyev’i havalimanından uğurladı.  Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'in uçağı saat 19.30'da havalimanından ayrıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın uçağı da saat 20.00'da havalimanından kalkış yaptı.

ERDOĞAN VE ALİYEV ÇALIŞMA YEMEĞİNDE GÖRÜŞTÜ

 

Rize-Artvin Havalimanı'nın açılışını yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan ve mevkidaşı Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev, daha sonra birlikte bir otelde çalışma yemeğine geçti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, burada görüşme gerçekleştirdi.

 

Görüşmenin son bölümüne katılan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev ile bir süre sohbet etti. Erdoğan, çalışma yemeğinin ardından konuk Cumhurbaşkanı Aliyev’i havalimanından uğurladı.  Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'in uçağı saat 19.30'da havalimanından ayrıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın uçağı da saat 20.00'da havalimanından kalkış yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi