FENERBAHÇE MAÇINDA RİZESPOR'UN BAŞINDA OLACAK

Spor 19.01.2021 - 20:14, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2637+ kez okundu.
 

FENERBAHÇE MAÇINDA RİZESPOR'UN BAŞINDA OLACAK

Rizespor başkanı Hasan Kartal: Marius Sumudica ile anlaştık Rizespor başkanı Hasan Kartal, Gaziantep FK'dan ayrılan Marius Sumudica ile anlaşmaya vardıklarını belirtti. Stepjan Tomas'la yolları ayıran Çaykur Rizespor, Gaziantep FK'dan ayrılan Rumen teknik adam Marius Sumudica'yla anlaşmaya vardı. Kulüp başkanı Hasan Kartal, Radyospor'a yaptığı açıklamada Rumen tenik adamın Fenerbahçe maçında sahada olacağını söyledi. Hasan Kartal'ın ifadeleri şu şekilde:: Teknik direktörlük görevi için Marius Sumudica ile prensip anlaşmasına vardık. Sumudica, Fenerbahçe maçında takımın başında olacak.

Rizespor başkanı Hasan Kartal: Marius Sumudica ile anlaştık


Rizespor başkanı Hasan Kartal, Gaziantep FK'dan ayrılan Marius Sumudica ile anlaşmaya vardıklarını belirtti.


Stepjan Tomas'la yolları ayıran Çaykur Rizespor, Gaziantep FK'dan ayrılan Rumen teknik adam Marius Sumudica'yla anlaşmaya vardı. Kulüp başkanı Hasan Kartal, Radyospor'a yaptığı açıklamada Rumen tenik adamın Fenerbahçe maçında sahada olacağını söyledi.


Hasan Kartal'ın ifadeleri şu şekilde::


Teknik direktörlük görevi için Marius Sumudica ile prensip anlaşmasına vardık. Sumudica, Fenerbahçe maçında takımın başında olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi