FENERBAHÇE YÖNETİMNDE RİZELİ BİR İSİM

Spor 25.06.2021 - 11:37, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 3687+ kez okundu.
 

FENERBAHÇE YÖNETİMNDE RİZELİ BİR İSİM

Fenerbahçe'de mevcut başkan Ali Koç'un seçim öncesinde yeni yönetim kurulu açıklandı. Yönetimde Burhan Karaçam ve Metin Sipahioğlu gibi isimler yer almazken, RİZELİ isim Ahmet Ketenci ismi dikkati çekti. Detaylar haberde... Ahmet Ketenci, Ali Koç'un yönetiminde Sarı-lacivertlilerde Ahmet Ketenci, Ali Koç'un listesinde yer alan isimlerden biri oldu. Ketenci, asil üyeler arasında bulunuyor. Bilindiği üzere Ahmet Ketenci, son olarak Süper Lig ekiplerinden Medipol Başakşehir'de asbaşkan olarak görev yapıyordu.  Başakşehir'in açıklaması Başakşehir'den dün yapılan açıklamada, "Sayın Ahmet Ketenci, kulübümüzdeki asbaşkanlık görevinden ve yönetim kurulu üyeliğinden ayrılmıştır. Sayın Ahmet Ketenci'ye kulübümüze katkılarından dolayı teşekkür ederiz" ifadelerine yer verilmişti.  Aziz Yıldırım'ın listesinde yer almıştı Turuncu-lacivertlilerde asbaşkan olarak görev yaparken aynı zamanda Fenerbahçe'de kongre üyesi olan Ketenci'nin görevi daha sonra açıklanacak. Ketenci, daha önce Aziz Yıldırım'ın listesinde yer almıştı. O dönem Ketenci'nin adı Başakşehir yönetim kurulu listesinden kaldırılmıştı.  Ahmet Ketenci kimdir? Aslen RİZELİ olan ve 1981 yılında İstanbul ‘da doğan  Ketenci'nin  . ailesi Rize’den İstanbul’a göç ederek Kasımpaşa semtine yerleşmiştir. Ailenin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la tanışıklığı Kasımpaşa’dan gelmektedir. Ahmet Ketenci ayrıca Erdoğan’ın büyük oğlu Ahmet Burak Erdoğan’ın eşi Sema Erdoğan’ın ağabeyidir. Yani dünürünün oğludur. İlk defa Aziz Yıldırım döneminde Fenerbahçe Yönetim Kurulu yedek listesinde yer almıştır. İlköğrenimini Beyoğlu Kaptanpaşa İlköğretim Okulu'nda, orta ve lise öğrenimini Eyüp İmam Hatip Lisesi'nde tamamladı. Balıkesir Üniversitesi Elektronik Haberleşme Teknolojisi Bölümü ve Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi İşletme Bölümü'nden mezun oldu. Fatih Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde İşletme Yönetimi Yüksek Lisansı'nı tamamlayan Ketenci, yönetim bilişim sistemleri konusunda da Microsoft Certified Systems Engineer (MCSE) ve Cisco Certified Network Administrator (CCNA) sertifikalarına sahiptir. Ketenci, 2002 yılına kadar bilişim sektöründe özel bir firmada çalıştı. Kamu sektörüne Mart 2002'de Belbim A.Ş.'de Bilişim Ağları ve Akbil Teknik Hizmetler Koordinatörlüğü ile başladı. 2007 yılında Beltur A.Ş.'de göreve başlayan Ketenci, Satış Pazarlama ve Bilgi İşlem'den sorumlu müdürlük yaptı. 2013 yılında İşletmeler, Satış Pazarlama ve Kafeterya İşletmeleri Müdürlüklerinden sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı'na atandı.  Çeşitli STK'larda görev yapan Ketenci, Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeliği görevinde bulunacak. Son olarak da İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yaptı. Ketenci, evli ve üç çocuk sahibi.

Fenerbahçe'de mevcut başkan Ali Koç'un seçim öncesinde yeni yönetim kurulu açıklandı. Yönetimde Burhan Karaçam ve Metin Sipahioğlu gibi isimler yer almazken, RİZELİ isim Ahmet Ketenci ismi dikkati çekti. Detaylar haberde...

Ahmet Ketenci, Ali Koç'un yönetiminde

Sarı-lacivertlilerde Ahmet Ketenci, Ali Koç'un listesinde yer alan isimlerden biri oldu. Ketenci, asil üyeler arasında bulunuyor. Bilindiği üzere Ahmet Ketenci, son olarak Süper Lig ekiplerinden Medipol Başakşehir'de asbaşkan olarak görev yapıyordu. 

Başakşehir'in açıklaması

Başakşehir'den dün yapılan açıklamada, "Sayın Ahmet Ketenci, kulübümüzdeki asbaşkanlık görevinden ve yönetim kurulu üyeliğinden ayrılmıştır. Sayın Ahmet Ketenci'ye kulübümüze katkılarından dolayı teşekkür ederiz" ifadelerine yer verilmişti. 

Aziz Yıldırım'ın listesinde yer almıştı

Turuncu-lacivertlilerde asbaşkan olarak görev yaparken aynı zamanda Fenerbahçe'de kongre üyesi olan Ketenci'nin görevi daha sonra açıklanacak. Ketenci, daha önce Aziz Yıldırım'ın listesinde yer almıştı. O dönem Ketenci'nin adı Başakşehir yönetim kurulu listesinden kaldırılmıştı. 

Ahmet Ketenci kimdir?

Aslen RİZELİ olan ve 1981 yılında İstanbul ‘da doğan  Ketenci'nin  . ailesi Rize’den İstanbul’a göç ederek Kasımpaşa semtine yerleşmiştir. Ailenin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la tanışıklığı Kasımpaşa’dan gelmektedir.

Ahmet Ketenci ayrıca Erdoğan’ın büyük oğlu Ahmet Burak Erdoğan’ın eşi Sema Erdoğan’ın ağabeyidir. Yani dünürünün oğludur. İlk defa Aziz Yıldırım döneminde Fenerbahçe Yönetim Kurulu yedek listesinde yer almıştır.

İlköğrenimini Beyoğlu Kaptanpaşa İlköğretim Okulu'nda, orta ve lise öğrenimini Eyüp İmam Hatip Lisesi'nde tamamladı.

Balıkesir Üniversitesi Elektronik Haberleşme Teknolojisi Bölümü ve Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi İşletme Bölümü'nden mezun oldu. Fatih Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde İşletme Yönetimi Yüksek Lisansı'nı tamamlayan Ketenci, yönetim bilişim sistemleri konusunda da Microsoft Certified Systems Engineer (MCSE) ve Cisco Certified Network Administrator (CCNA) sertifikalarına sahiptir.


Ketenci, 2002 yılına kadar bilişim sektöründe özel bir firmada çalıştı. Kamu sektörüne Mart 2002'de Belbim A.Ş.'de Bilişim Ağları ve Akbil Teknik Hizmetler Koordinatörlüğü ile başladı. 2007 yılında Beltur A.Ş.'de göreve başlayan Ketenci, Satış Pazarlama ve Bilgi İşlem'den sorumlu müdürlük yaptı. 2013 yılında İşletmeler, Satış Pazarlama ve Kafeterya İşletmeleri Müdürlüklerinden sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı'na atandı. 

Çeşitli STK'larda görev yapan Ketenci, Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeliği görevinde bulunacak. Son olarak da İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yaptı. Ketenci, evli ve üç çocuk sahibi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi