FOX TV DEN AYRILDI. İŞTE YENİ ADRESİ

Türkiye 23.08.2022 - 20:06, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 1956+ kez okundu.
 

FOX TV DEN AYRILDI. İŞTE YENİ ADRESİ

İsmail Küçükkaya Halk TV ailesine katıldı   Halk TV Yönetim Kurulu Başkanı Cafer Mahiroğlu, İsmail Küçükkaya'nın Halk TV ailesine katıldığını duyurdu. Küçükkaya, 12 Eylül sabahı Halk TV ekranlarında olacak.   Halk TV ailesi yeni bir transferle genişliyor. Medyanın usta ismi İsmail Küçükkaya Halk TV'de olacak. Küçükkaya, 12 Eylül sabahı Halk TV ekranlarında olacak.   Halk TV Yönetim Kurulu Başkanı Cafer Mahiroğlu, Twitter'dan yaptığı paylaşımla Halk TV'nin daha da güçlendiğini belirterek şunları söyledi:   "Bu yola çıkarken Türkiye'nin vicdanı olacağıma, adaletten, demokrasiden ödün vermeyeceğime söz verdim. Bu duruştaki arkadaşlarımızla bugüne geldik. Halk TV şimdi daha da güçleniyor. Halkın kanalı Halk TV'de koca yürekli bir adam daha artık bize yarenlik edecek. Ailemize hoş geldin..."

İsmail Küçükkaya Halk TV ailesine katıldı

 

Halk TV Yönetim Kurulu Başkanı Cafer Mahiroğlu, İsmail Küçükkaya'nın Halk TV ailesine katıldığını duyurdu. Küçükkaya, 12 Eylül sabahı Halk TV ekranlarında olacak.

 

Halk TV ailesi yeni bir transferle genişliyor. Medyanın usta ismi İsmail Küçükkaya Halk TV'de olacak. Küçükkaya, 12 Eylül sabahı Halk TV ekranlarında olacak.

 

Halk TV Yönetim Kurulu Başkanı Cafer Mahiroğlu, Twitter'dan yaptığı paylaşımla Halk TV'nin daha da güçlendiğini belirterek şunları söyledi:

 

"Bu yola çıkarken Türkiye'nin vicdanı olacağıma, adaletten, demokrasiden ödün vermeyeceğime söz verdim. Bu duruştaki arkadaşlarımızla bugüne geldik. Halk TV şimdi daha da güçleniyor. Halkın kanalı Halk TV'de koca yürekli bir adam daha artık bize yarenlik edecek. Ailemize hoş geldin..."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi