HAMZA HAMZAOĞLU'NUN ACI GÜNÜ

Spor 23.11.2021 - 17:30, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2830+ kez okundu.
 

HAMZA HAMZAOĞLU'NUN ACI GÜNÜ

Çaykur Rizespor Kulübü, teknik direktörleri Hamza Hamzaoğlu’nun kayınvalidesinin vefat ettiğini açıklayarak başsağlığı dileğinde bulundu.   Yeşil-mavili kulüpten yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı: “Teknik direktörümüz Hamza Hamzaoğlu'nun kayınvalidesi Şahsine Özçak'ın vefat haberini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Merhumeye Allah’tan rahmet; ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.” 

Çaykur Rizespor Kulübü, teknik direktörleri Hamza Hamzaoğlu’nun kayınvalidesinin vefat ettiğini açıklayarak başsağlığı dileğinde bulundu.

 

Yeşil-mavili kulüpten yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı: “Teknik direktörümüz Hamza Hamzaoğlu'nun kayınvalidesi Şahsine Özçak'ın vefat haberini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Merhumeye Allah’tan rahmet; ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.” 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi