İNANMASI ZOR .. BU PAZAR SEÇİM OLSA.! İŞTE RAKAMLAR

Siyaset 13.12.2021 - 10:53, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 1684+ kez okundu.
 

İNANMASI ZOR .. BU PAZAR SEÇİM OLSA.! İŞTE RAKAMLAR

Son seçimi en doğru bilen ORC'den bomba anket! AK Parti'nin oy oranı kaç 2018 milletvekili ve cumhurbaşkanlığı seçimlerinin sonuçlarını en doğru tahmin eden şirketlerin başında gelen ORC'nin Aralık ayı anketinden sürpriz sonuçlar çıktı. ORC Araştırma’nın son anketine göre, "bu pazar seçim olsa" Millet İttifakı, Cumhur İttifakı’nı geride bırakıyor.   ORC Araştırma’nın son anketine göre, "bu pazar seçim olsa" Millet İttifakı, Cumhur İttifakı’nı geride bırakıyor.  ORC araştırma şirketinin 3-9 Aralık tarihleri arasında 41 ilde toplam 3 bin 920 kişi ile görüşerek yaptığı ankette "Bu pazar genel seçim olsa hangi partiye oy verirsiniz" diye soruldu. ORC Aralık ayı anketine göre AK Parti yüzde 30.3, CHP yüzde 25.5, İYİ Parti yüzde 15.9, MHP 8.8, HDP yüzde 8.1, DEVA Partisi yüzde 3.3, Gelecek Partisi ise yüzde 3 oy oranına ulaştı. Saadet Partisi ise yüzde 1.4 çıktı.

Son seçimi en doğru bilen ORC'den bomba anket! AK Parti'nin oy oranı kaç

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi