KAMUDA ÜST DÜZEY ATAMALAR. RİZE'DEN ANKARA'YA GİTTİ

Türkiye 04.12.2020 - 13:33, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 3677+ kez okundu.
 

KAMUDA ÜST DÜZEY ATAMALAR. RİZE'DEN ANKARA'YA GİTTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan  kararlara göre, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığında açık bulunan Hukuk  Hizmetleri Genel Müdür Yardımcılığına, Çocuk Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı  Şule Ürker getirildi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Hukuk Hizmetleri Genel Müdür  Yardımcılığına Havvanur Yurtsever, Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdür  Yardımcılığına, Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı  Hikmet Haspolatlı, Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdür  Yardımcılığına, Rize Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Hasan Bebek, Çevresel Etki  Değerlendirmesi, İzin ve Denetim Genel Müdür Yardımcılığına Haluk Şahin Yazgı,  Mekansal Planlama Genel Müdür Yardımcılığına Selçuk Aydemir, Tabiat Varlıklarını  Koruma Genel Müdür Yardımcılığına Mustafa Kolçak, Yerel Yönetimler Genel Müdür  Yardımcılığına Emrullah Töremen atandı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığının 7 il müdürlüğüne de yeni atamalar  yapıldı. Afyonkarahisar İl Müdürlüğüne Mustafa Oruç, Bolu İl Müdürlüğüne Sinop Çevre ve  Şehircilik İl Müdürü Oğuzhan Kurt,  Erzincan İl Müdürlüğüne Selçuk Aydın,  Hatay  İl Müdürlüğüne Nizamettin  Ülker,  Kırklareli İl Müdürlüğüne  Ersoy Canbek,  Mersin İl Müdürlüğüne Hüseyin Özgür Yalçın,  Samsun İl Müdürlüğüne Çanakkale Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ömer Bolat getirildi.   Denizli Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Fikret Büyüksoy ile  Muş Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mehmet Sevmiş görevden alındı.   Tarım ve Orman Bakanlığında açık bulunan Doğa Koruma ve Milli Parklar  Genel Müdür Yardımcılığına Erdem İsmetoğlu atandı.    Ticaret Bakanlığında açık bulunan Ticaret Başmüfettişliğine, Tarım ve  Orman Bakanlığı Destek Hizmetleri Dairesi Başkanı Fatih Sarıkaya getirildi.   Ticaret Bakanlığı Ticaret Araştırmaları Genel Müdür Yardımcısı Ebru  Arısoy  görevden alındı.      Kurum ve kuruluşlara atamalar   Adli Tıp Kurumunda açık bulunan Başkan Yardımcılığına Tarık Yusuf Uçar  atandı. Adli Tıp Kurumu Beşinci Adli Tıp İhtisas Kurulu Adli Tıp Üyesi Uzman  Dr. Müfit İris görevden alınarak yerine Uzman Dr. Caner Beşkoç getirildi. Beşinci  Adli Tıp İhtisas Kurulu Tıbbi Mikrobiyoloji üyeliğine de İstanbul  Üniversitesi-Cerrahpaşa Öğretim Üyesi Prof. Dr. Arif Kaygusuz görevlendirildi.    Ayrıca, bazı kurum ve kuruluşlarda açık bulunan yönetim kurulu  üyeliklerine atamalar yapıldı. Boru Hatları İle Petrol Taşıma AŞ Genel Müdürlüğü Yönetim  Kurulu üyeliğine Abdulvahit Fidan, Türkiye Elektromekanik Sanayi AŞ Genel  Müdürlüğü Yönetim Kurulu üyeliğine Ramazan Usta, Makina ve Kimya Endüstrisi  Kurumu Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu üyeliğine Yunus Sezer, Tarım İşletmeleri  Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu üyeliğine de Ertuğrul Anbar atandı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan  kararlara göre, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığında açık bulunan Hukuk  Hizmetleri Genel Müdür Yardımcılığına, Çocuk Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı  Şule Ürker getirildi.


Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Hukuk Hizmetleri Genel Müdür  Yardımcılığına Havvanur Yurtsever,


Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdür  Yardımcılığına, Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı  Hikmet Haspolatlı,


Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdür  Yardımcılığına, Rize Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Hasan Bebek,


Çevresel Etki  Değerlendirmesi, İzin ve Denetim Genel Müdür Yardımcılığına Haluk Şahin Yazgı, 


Mekansal Planlama Genel Müdür Yardımcılığına Selçuk Aydemir,


Tabiat Varlıklarını  Koruma Genel Müdür Yardımcılığına Mustafa Kolçak,


Yerel Yönetimler Genel Müdür  Yardımcılığına Emrullah Töremen atandı.


Çevre ve Şehircilik Bakanlığının 7 il müdürlüğüne de yeni atamalar  yapıldı.


Afyonkarahisar İl Müdürlüğüne Mustafa Oruç,


Bolu İl Müdürlüğüne Sinop Çevre ve  Şehircilik İl Müdürü Oğuzhan Kurt, 


Erzincan İl Müdürlüğüne Selçuk Aydın


Hatay  İl Müdürlüğüne Nizamettin  Ülker, 


Kırklareli İl Müdürlüğüne  Ersoy Canbek, 


Mersin İl Müdürlüğüne Hüseyin Özgür Yalçın, 


Samsun İl Müdürlüğüne Çanakkale Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ömer Bolat getirildi.
 

Denizli Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Fikret Büyüksoy ile  Muş Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mehmet Sevmiş görevden alındı.
 

Tarım ve Orman Bakanlığında açık bulunan Doğa Koruma ve Milli Parklar  Genel Müdür Yardımcılığına Erdem İsmetoğlu atandı. 
 

Ticaret Bakanlığında açık bulunan Ticaret Başmüfettişliğine, Tarım ve  Orman Bakanlığı Destek Hizmetleri Dairesi Başkanı Fatih Sarıkaya getirildi.
 

Ticaret Bakanlığı Ticaret Araştırmaları Genel Müdür Yardımcısı Ebru  Arısoy  görevden alındı.
 
  

Kurum ve kuruluşlara atamalar
 

Adli Tıp Kurumunda açık bulunan Başkan Yardımcılığına Tarık Yusuf Uçar  atandı. Adli Tıp Kurumu Beşinci Adli Tıp İhtisas Kurulu Adli Tıp Üyesi Uzman  Dr. Müfit İris görevden alınarak yerine Uzman Dr. Caner Beşkoç getirildi. Beşinci  Adli Tıp İhtisas Kurulu Tıbbi Mikrobiyoloji üyeliğine de İstanbul  Üniversitesi-Cerrahpaşa Öğretim Üyesi Prof. Dr. Arif Kaygusuz görevlendirildi. 
 

Ayrıca, bazı kurum ve kuruluşlarda açık bulunan yönetim kurulu  üyeliklerine atamalar yapıldı.


Boru Hatları İle Petrol Taşıma AŞ Genel Müdürlüğü Yönetim  Kurulu üyeliğine Abdulvahit Fidan,


Türkiye Elektromekanik Sanayi AŞ Genel  Müdürlüğü Yönetim Kurulu üyeliğine Ramazan Usta,


Makina ve Kimya Endüstrisi  Kurumu Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu üyeliğine Yunus Sezer,


Tarım İşletmeleri  Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu üyeliğine de Ertuğrul Anbar atandı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi