KANDEMİR: KARŞIMIZDE YALANI ELBİSE GİBİ GİYEN BİR MUHALEFET VAR

Siyaset 19.09.2020 - 21:12, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 3104+ kez okundu.
 

KANDEMİR: KARŞIMIZDE YALANI ELBİSE GİBİ GİYEN BİR MUHALEFET VAR

DALET ve Kalkınma Partisi Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, "Karşımızda yalanı adeta elbise gibi giyen, hiç çekinmeden, hiç imtina etmeden kolayca ifade eden bir muhalefet anlayışı var. Milletin sevinciyle sevinemeyen, derdini ile dertlenemeyen bir muhalefet bloğu anlayışı var" dedi.  AK Parti Tokat Merkez İlçe Kongresi, 26 Haziran Atatürk Kültür Merkezi bahçesinde yapıldı. Gerçekleştirilen kongreye AK Parti Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, Tokat AK Parti milletvekilleri Yusuf Beyazıt, Mustafa Arslan, Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Tokat İl Genel Meclis Başkanı Adem Dizer, belde belediye başkanları ve delegeler katıldı. Kongrede konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, ülkede ciddi bir muhalefet sorunu bulunduğunu savunarak, ''Karşımızda yalanı adeta elbise gibi giyen, hiç çekinmeden, hiç imtina etmeden kolayca ifade eden bir muhalefet anlayışı var. Hiç de çekinmiyorlar. Milletin sevinciyle sevinemeyen, derdi ile dertlenmeyen bir muhalefet bloğu anlayışı var. Şunun şurasında Karadeniz'de gaz bulmuşsunuz. Ya da salgın sürecinde olağanüstü başarılı bir performans göstermiş Türkiye. 'Gururla tebrik ediyoruz sizi, şükür gaz bulundu. Türkiye'nin cari açığı düşecek. Ülke zenginleşecek. Milletimiz daha fazla refah içerisinde yaşayacak' diyemeyen, dudak ucuyla, bunu nasıl itibarsızlaştırırız diye siyaset üreten bir muhalefet bloğu var. Dün hasım gibi gözükenlerin bir anda nasıl hısım olduklarını da gördük biz" diye konuştu. Kandemir'in konuşmasının ardından yapılan seçimlere tek liste ile giren Ömer Faruk Doğanöz, Merkez İlçe Başkanlığı'na seçildi.   

DALET ve Kalkınma Partisi Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, "Karşımızda yalanı adeta elbise gibi giyen, hiç çekinmeden, hiç imtina etmeden kolayca ifade eden bir muhalefet anlayışı var. Milletin sevinciyle sevinemeyen, derdini ile dertlenemeyen bir muhalefet bloğu anlayışı var" dedi. 

AK Parti Tokat Merkez İlçe Kongresi, 26 Haziran Atatürk Kültür Merkezi bahçesinde yapıldı. Gerçekleştirilen kongreye AK Parti Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, Tokat AK Parti milletvekilleri Yusuf Beyazıt, Mustafa Arslan, Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Tokat İl Genel Meclis Başkanı Adem Dizer, belde belediye başkanları ve delegeler katıldı.

Kongrede konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, ülkede ciddi bir muhalefet sorunu bulunduğunu savunarak, ''Karşımızda yalanı adeta elbise gibi giyen, hiç çekinmeden, hiç imtina etmeden kolayca ifade eden bir muhalefet anlayışı var. Hiç de çekinmiyorlar. Milletin sevinciyle sevinemeyen, derdi ile dertlenmeyen bir muhalefet bloğu anlayışı var. Şunun şurasında Karadeniz'de gaz bulmuşsunuz. Ya da salgın sürecinde olağanüstü başarılı bir performans göstermiş Türkiye. 'Gururla tebrik ediyoruz sizi, şükür gaz bulundu. Türkiye'nin cari açığı düşecek. Ülke zenginleşecek. Milletimiz daha fazla refah içerisinde yaşayacak' diyemeyen, dudak ucuyla, bunu nasıl itibarsızlaştırırız diye siyaset üreten bir muhalefet bloğu var. Dün hasım gibi gözükenlerin bir anda nasıl hısım olduklarını da gördük biz" diye konuştu.

Kandemir'in konuşmasının ardından yapılan seçimlere tek liste ile giren Ömer Faruk Doğanöz, Merkez İlçe Başkanlığı'na seçildi. 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi