ÖNCE ADALET VE EKONOMİYİ DÜZELTECEĞİZ!

ARTVİN 05.02.2022 - 20:11, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 1654+ kez okundu.
 

ÖNCE ADALET VE EKONOMİYİ DÜZELTECEĞİZ!

CHP'Lİ BİBER: ÖNCE ADALET VE EKONOMİYİ DÜZELTECEĞİZ! Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Artvin İl Başkanı Ahmet Biber, ülke gündemine dair açıklamalarda bulundu. Partisinin kuruluşundan bu yana hedeflerinden ve ideallerinden bir an bile şaşmadığını belirten Başkan Biber, ülkenin ancak erken seçimle refaha ulaşabileceğini ifade etti. "BİZ SORUNLARLA BERABER ÇÖZÜMÜ DE SUNUYORUZ" Partisininin Cumhur İttifakını oluşturan partilerden ayrı bir gayesi olduğunu belirten Başkan Biber;"Mensubu olmaktan gurur duyduğum bir partideyim. İdealleri olan, sadece halkı düşünen, eğriyi, doğruyu halka yalın bir şekilde anlatabilen, Türkiye'nin mihenk taşı olan bir partinin içindeyim. Bizi Cumhur İttifakında olan diğer partilerden ayıran, bu kadar köklü bir parti yapan bir özellik var. İşte bu özellik aslında bizi farklı kılıyor. Biz Türkiye'nin sorunlarını Cumhur İttifakı gibi yüzeysel değil derinsel olarak biliyoruz. Biz neyin ne zaman, neden yapılacağını çok iyi biliyoruz. O yüzden sorunları ertelemek yerine yüzleşmeyi ve de halletmeyi en büyük gayemiz olarak görüyoruz. Sadece eleştirmiyoruz, çözüm de getiriyoruz. İktidara bunun çözümü bu diyebiliyoruz. Yine söylüyoruz. Türkiye'nin refaha kavuşması için öncelikle ekonomik ve hukuksal sorunları çözmemiz gerek. Çünkü ülkede adalet, liyakat fazlasıyla eksik. AKP bu kavramların altındaki her şeyi vatandaştan aldı. Bu konularda bilhassa beceriksizler. Bunun sebebi ise derine inmek istememeleri, halkı önemsememeleri. Fakat biz ineceğiz, radikal bir karar vereceğiz. Erken seçimle ülkeyi bu girdaptan çıkaracağız. Refah seviyesi yüksek ülkeler arasında ilk beşte yer alacağız. Halk yeter ki bize güvensin ve yetkiyi versin. İşte o zaman Türkiye hakettiği değere elbet kavuşacak."şeklinde konuştu.

CHP'Lİ BİBER: ÖNCE ADALET VE EKONOMİYİ DÜZELTECEĞİZ!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Artvin İl Başkanı Ahmet Biber, ülke gündemine dair açıklamalarda bulundu. Partisinin kuruluşundan bu yana hedeflerinden ve ideallerinden bir an bile şaşmadığını belirten Başkan Biber, ülkenin ancak erken seçimle refaha ulaşabileceğini ifade etti.

"BİZ SORUNLARLA BERABER ÇÖZÜMÜ DE SUNUYORUZ"

Partisininin Cumhur İttifakını oluşturan partilerden ayrı bir gayesi olduğunu belirten Başkan Biber;"Mensubu olmaktan gurur duyduğum bir partideyim. İdealleri olan, sadece halkı düşünen, eğriyi, doğruyu halka yalın bir şekilde anlatabilen, Türkiye'nin mihenk taşı olan bir partinin içindeyim. Bizi Cumhur İttifakında olan diğer partilerden ayıran, bu kadar köklü bir parti yapan bir özellik var. İşte bu özellik aslında bizi farklı kılıyor. Biz Türkiye'nin sorunlarını Cumhur İttifakı gibi yüzeysel değil derinsel olarak biliyoruz. Biz neyin ne zaman, neden yapılacağını çok iyi biliyoruz. O yüzden sorunları ertelemek yerine yüzleşmeyi ve de halletmeyi en büyük gayemiz olarak görüyoruz. Sadece eleştirmiyoruz, çözüm de getiriyoruz. İktidara bunun çözümü bu diyebiliyoruz. Yine söylüyoruz. Türkiye'nin refaha kavuşması için öncelikle ekonomik ve hukuksal sorunları çözmemiz gerek. Çünkü ülkede adalet, liyakat fazlasıyla eksik. AKP bu kavramların altındaki her şeyi vatandaştan aldı. Bu konularda bilhassa beceriksizler. Bunun sebebi ise derine inmek istememeleri, halkı önemsememeleri. Fakat biz ineceğiz, radikal bir karar vereceğiz. Erken seçimle ülkeyi bu girdaptan çıkaracağız. Refah seviyesi yüksek ülkeler arasında ilk beşte yer alacağız. Halk yeter ki bize güvensin ve yetkiyi versin. İşte o zaman Türkiye hakettiği değere elbet kavuşacak."şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi