Ordu'da 3 kişiyi tabancayla yaralan şüpheli tutuklandı

ORDU 06.03.2022 - 16:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2485+ kez okundu.
 

Ordu'da 3 kişiyi tabancayla yaralan şüpheli tutuklandı

ORDU’nun Altınordu ilçesindeki bir barda 26 Şubat günü Salih Zeki D.'yi, 3 Mart'ta da Ulubey ilçesinde Kadir Y. ve Mehmet Y. kardeşleri silahla yaralayıp kaçan, kız arkadaşlarıyla buluşmaya gittiği sırada polislerce yakalanarak gözaltına alınan Kadir Bal (30), çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Olay, 3 Mart'ta saat 23.00 sıralarında, Ulubey ilçesine bağlı Güzelyurt Mahallesi’nde meydana geldi. Kadir Y. ve Mehmet Y. kardeşler, kapı komşuları olan Kadir Bal’ı yemeğe davet etti. Kadir Bal, yemek sonrası 2 kardeşin babalarına ait cep telefonunu çalarak, evden ayrıldı. Hırsızlığı fark eden baba ve oğulları, jandarmaya giderek şikayetçi oldu. Kadir Bal ise çaldığı telefonu geri vermek için kardeşleri dışarı çağırdı. Bir süre araçla beraber dolaşan Kadir Y., Mehmet Y. ve Kadir Bal, Melet Irmağı kenarında durdu. Burada taraflar arasında başlayan tartışma, kavgaya dönüştü. Kadir Bal, üzerindeki tabancayı çıkarıp, kardeşlere ateş edip, kaçtı. Ağır yaralanan 2 kardeş, çevredekilerin ihbarıyla gelen sağlık görevlilerince ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kadir Y., ilk müdahalesinin ardından Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi.   SİLAHLA YARALAMADAN ARANIYORMUŞ Ekiplerin yakalamak için çalışma başlattığı Kadir Bal’ın, 26 Şubat'ta Altınordu ilçesine bağlı Şarkiye Mahallesi’ndeki barda 1 kişiyi tabancayla yaraladığı, polis ve jandarma ekiplerince arandığı öğrenildi. KIZ ARKADAŞIYLA BULUŞMAYA GİDERKEN YAKALANDI İki olay sonrası kaçan Kadir Bal'ın yakalanması için il genelinde geniş çaplı araştırma başlatıldı. 4 Mart günü kız arkadaşıyla buluşmak için yola Kadir B., polis ekiplerince takibe alındı. Adım adım takip edilen Kadir B., Altınordu ilçesine bağlı Cumhuriyet Mahallesi'nde yakalandı. Gözaltına alınan Kadir B., ilk olarak emniyete götürüldü. Burada işlemleri tamamlanan Kadir B., daha sonra ifadesi alınmak üzere Ulubey İlçe Jandarma Karakolu'na götürüldü. Kadir B., ifadesinin ardından çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

ORDU’nun Altınordu ilçesindeki bir barda 26 Şubat günü Salih Zeki D.'yi, 3 Mart'ta da Ulubey ilçesinde Kadir Y. ve Mehmet Y. kardeşleri silahla yaralayıp kaçan, kız arkadaşlarıyla buluşmaya gittiği sırada polislerce yakalanarak gözaltına alınan Kadir Bal (30), çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Olay, 3 Mart'ta saat 23.00 sıralarında, Ulubey ilçesine bağlı Güzelyurt Mahallesi’nde meydana geldi. Kadir Y. ve Mehmet Y. kardeşler, kapı komşuları olan Kadir Bal’ı yemeğe davet etti. Kadir Bal, yemek sonrası 2 kardeşin babalarına ait cep telefonunu çalarak, evden ayrıldı. Hırsızlığı fark eden baba ve oğulları, jandarmaya giderek şikayetçi oldu. Kadir Bal ise çaldığı telefonu geri vermek için kardeşleri dışarı çağırdı. Bir süre araçla beraber dolaşan Kadir Y., Mehmet Y. ve Kadir Bal, Melet Irmağı kenarında durdu. Burada taraflar arasında başlayan tartışma, kavgaya dönüştü. Kadir Bal, üzerindeki tabancayı çıkarıp, kardeşlere ateş edip, kaçtı. Ağır yaralanan 2 kardeş, çevredekilerin ihbarıyla gelen sağlık görevlilerince ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kadir Y., ilk müdahalesinin ardından Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi.

 

SİLAHLA YARALAMADAN ARANIYORMUŞ Ekiplerin yakalamak için çalışma başlattığı Kadir Bal’ın, 26 Şubat'ta Altınordu ilçesine bağlı Şarkiye Mahallesi’ndeki barda 1 kişiyi tabancayla yaraladığı, polis ve jandarma ekiplerince arandığı öğrenildi. KIZ ARKADAŞIYLA BULUŞMAYA GİDERKEN YAKALANDI İki olay sonrası kaçan Kadir Bal'ın yakalanması için il genelinde geniş çaplı araştırma başlatıldı. 4 Mart günü kız arkadaşıyla buluşmak için yola Kadir B., polis ekiplerince takibe alındı. Adım adım takip edilen Kadir B., Altınordu ilçesine bağlı Cumhuriyet Mahallesi'nde yakalandı. Gözaltına alınan Kadir B., ilk olarak emniyete götürüldü. Burada işlemleri tamamlanan Kadir B., daha sonra ifadesi alınmak üzere Ulubey İlçe Jandarma Karakolu'na götürüldü. Kadir B., ifadesinin ardından çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi