RİZE AK GENÇLİKTEN ÇOK ANLAMLI BİR DAVRANIŞ.

Siyaset 03.02.2021 - 19:56, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 1819+ kez okundu.
 

RİZE AK GENÇLİKTEN ÇOK ANLAMLI BİR DAVRANIŞ.

2019 Yılında elim bir kaza sonucu hayatını kaybeden Muhammet Selman Çelik adına Ak Parti Rize Gençlik Kolları tarafından Derepazarı Adem Özdemir Anadolu Lisesinde bir kütüphane yapıldı.   Kütüphane'nin açılışına Ak Parti Rize İl Başkan Yardımcısı Alpaslan Mamat, İl Gençlik Kolları Başkanı Kadir Ali Çelik, Derepazarı İlçe Başkanı Erkan Köse ilçe gençlik kolları başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, Derepazarı ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldı.   Dualarla açılan kütüphanede konuşan İl Gençlik Kolları Başkanı Kadir Ali Çelik,'' Muhammet kardeşimiz bu teşkilatta yetişmiş, dava şuuruna sahip gerçek bir Ak Genç'ti. Onun özverisi ve yaptığı işe verdiği önem ne yazık ki elim bir kazayla sonuçlanıp kardeşimizi bizlerden ayırdı. Biz o kazanın yaşandığı ilk günden itibaren Kardeşimizin mirasına sahip çıktık, ailesini ailemiz bildik. Merhumun babası olan Kahraman abimize bir evladını kaybettin ama binlerce yeni evladın oldu dedik. Bugünde kardeşimizin adını yaşatmak için, bu okulda okuyan kardeşlerimizin istifade edebileceği bir kütüphane açmak istedik. İnşallah buradaki kitaplardan okuyup istifade eden kardeşlerimiz vatanına ve milletine faydalı bireyler olurlar.'' dedi.

2019 Yılında elim bir kaza sonucu hayatını kaybeden Muhammet Selman Çelik adına Ak Parti Rize Gençlik Kolları tarafından Derepazarı Adem Özdemir Anadolu Lisesinde bir kütüphane yapıldı.

 
Kütüphane'nin açılışına Ak Parti Rize İl Başkan Yardımcısı Alpaslan Mamat, İl Gençlik Kolları Başkanı Kadir Ali Çelik, Derepazarı İlçe Başkanı Erkan Köse ilçe gençlik kolları başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, Derepazarı ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldı.
 

Dualarla açılan kütüphanede konuşan İl Gençlik Kolları Başkanı Kadir Ali Çelik,'' Muhammet kardeşimiz bu teşkilatta yetişmiş, dava şuuruna sahip gerçek bir Ak Genç'ti. Onun özverisi ve yaptığı işe verdiği önem ne yazık ki elim bir kazayla sonuçlanıp kardeşimizi bizlerden ayırdı. Biz o kazanın yaşandığı ilk günden itibaren Kardeşimizin mirasına sahip çıktık, ailesini ailemiz bildik. Merhumun babası olan Kahraman abimize bir evladını kaybettin ama binlerce yeni evladın oldu dedik. Bugünde kardeşimizin adını yaşatmak için, bu okulda okuyan kardeşlerimizin istifade edebileceği bir kütüphane açmak istedik. İnşallah buradaki kitaplardan okuyup istifade eden kardeşlerimiz vatanına ve milletine faydalı bireyler olurlar.'' dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi