RİZE BELEDİYESİNİN İSİMSİZ KAHRAMANLARI

Rize 01.10.2020 - 21:06, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2993+ kez okundu.
 

RİZE BELEDİYESİNİN İSİMSİZ KAHRAMANLARI

RİZE Belediyesinin Kahramanları Temizlik işçileri.      Rize Belediyesi  Rize'nin  her sokağında haddinden fazla  çöp kutusu  yerleştirmiş olsa da, halkın  bilinçsizce, özellikle sigara  izmaritlerini sağa sola, bilassa da logar kenarlarına atması  sonucu,  aşırı yağmurlarda sıkıntı yaratacağının bilinmesine rağmen Rize'de yaşayanlar bir  türlü bu aliskanliklarından  vaz gecmiyor. .      Belediyenin emekçileri yaz boyunca sokaklarda sürekli şekilde Rize'nin  görselliğine katkı sunmak için temizlik  çalışmalar yapmaları gözlerden kaçmıyor.          Konu ile ilgili açıklamalarakda bullunan temizlik emekçileri   vatandaşlarımızın özellikle izmaritlerini sağa sola attmamaları hususunda  daha duyarlı olmalarını istediler. 
RİZE Belediyesinin Kahramanları Temizlik işçileri. 
   

Rize Belediyesi  Rize'nin  her sokağında haddinden fazla  çöp kutusu  yerleştirmiş olsa da, halkın  bilinçsizce, özellikle sigara  izmaritlerini sağa sola, bilassa da logar kenarlarına atması  sonucu,  aşırı yağmurlarda sıkıntı yaratacağının bilinmesine rağmen Rize'de yaşayanlar bir  türlü bu aliskanliklarından  vaz gecmiyor. .
    

Belediyenin emekçileri yaz boyunca sokaklarda sürekli şekilde Rize'nin  görselliğine katkı sunmak için temizlik  çalışmalar yapmaları gözlerden kaçmıyor. 
       

Konu ile ilgili açıklamalarakda bullunan temizlik emekçileri   vatandaşlarımızın özellikle izmaritlerini sağa sola attmamaları hususunda  daha duyarlı olmalarını istediler. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi