RİZE'DE 3 GÜNDÜR KENDİSİNDEN HABER ALINAMIYORDU

Rize 18.02.2021 - 22:03, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 1635+ kez okundu.
 

RİZE'DE 3 GÜNDÜR KENDİSİNDEN HABER ALINAMIYORDU

Rize Merkez Piriçelebi Mahallesindeki evinde yalnız yaşayan Volkan Hüseyinoğlu isimli şshıs evinde ölü olarak bulundu.    Rize dışında yaşayan Hüseyinoğlu'nun ailesi 3 gündür haber alamadıkları oğulları 39 yaşındaki Volkan için komşularından yardım istedi,  komuşuları tarafından evin kapısı açılamayınca polise haber verilerek yardım istendi. Olay yerine gelen polisi eve girdiğinde Volkan'ı yatağında ölü olarak buldu.   Olayla ilgili soruşturma başlatılırken  merhumun cenazesi otopsi için Adli  Tip Kurumuna kaldırıldı  

Rize Merkez Piriçelebi Mahallesindeki evinde yalnız yaşayan Volkan Hüseyinoğlu isimli şshıs evinde ölü olarak bulundu. 

 

Rize dışında yaşayan Hüseyinoğlu'nun ailesi 3 gündür haber alamadıkları oğulları 39 yaşındaki Volkan için komşularından yardım istedi,  komuşuları tarafından evin kapısı açılamayınca polise haber verilerek yardım istendi. Olay yerine gelen polisi eve girdiğinde Volkan'ı yatağında ölü olarak buldu.

 

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken  merhumun cenazesi otopsi için Adli  Tip Kurumuna kaldırıldı

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi