RİZE'DE ACIKLI BİR YAŞAM NEVİN HALA

Rize 21.05.2021 - 10:28, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2407+ kez okundu.
 

RİZE'DE ACIKLI BİR YAŞAM NEVİN HALA

Genç yaşta Eşini Trafik kazasında kaybetti 3 Yaşındaki oğlunu yetiştirirken Kayınpederini kaynanasını Öz abisini Babasını Annesini kaybetti .   Hayatta tek oğlundan başka kimsesi kalmadı.Yılmadı isyan etmedi hayattan oğluna sarılıp bu vatana hayırlı evlat yetiştirmek için oğlunu büyüttü üniversite tahsili yaptırıp ögretmen mezunu yaptırdı.   Oglunun atanmasın dan sonra evlendirmeyi düşünürken, geçen yıl anı kalp kriziyle ile oğlunu da kaybeden Çileli Nevin hala 15 gün önce düzenli ziyaret ettiği oğlunun kabristanlığına giderken merdivenden yuvarlanarak ayağını kırması sonucunda Rize Devlet Hastahanesine kaldırıldı .Doktorların  müdahalesi ile başarılı ameliyat geçirdi.Nevin hala yaptığı açıklamada Hayatta iki yigenimden başka kimsem yok kendımı yalnız hissetmeyi düşünürken yardımıma koşan her gün yanıma gelip ilgilenen hizmetlerini esirgemeyen Başta Hastahanenin Baş Hekimi Özcan YAVAŞI ameliyatımı yapan sürekli ilgilenen Dr Riza ŞAHAN Sürekli durumumu soran ÜNİVERSİTE rektör Yardimcisi Adnan Yılmaz’ bölüm hemşerilerine Allah uzun ömür nasıp eylesin hayatta sürekli acı cektim devletim ve çalışanları benle bebek gibi ilgilendiler Allah şahlık sıhhat basıp eylesin söyleyip dualarda bulundu.

Genç yaşta Eşini Trafik kazasında kaybetti 3 Yaşındaki oğlunu yetiştirirken Kayınpederini kaynanasını Öz abisini Babasını Annesini kaybetti .

 

Hayatta tek oğlundan başka kimsesi kalmadı.Yılmadı isyan etmedi hayattan oğluna sarılıp bu vatana hayırlı evlat yetiştirmek için oğlunu büyüttü üniversite tahsili yaptırıp ögretmen mezunu yaptırdı.

 

Oglunun atanmasın dan sonra evlendirmeyi düşünürken, geçen yıl anı kalp kriziyle ile oğlunu da kaybeden Çileli Nevin hala 15 gün önce düzenli ziyaret ettiği oğlunun kabristanlığına giderken merdivenden yuvarlanarak ayağını kırması sonucunda Rize Devlet Hastahanesine kaldırıldı .Doktorların  müdahalesi ile başarılı ameliyat geçirdi.Nevin hala yaptığı açıklamada Hayatta iki yigenimden başka kimsem yok kendımı yalnız hissetmeyi düşünürken yardımıma koşan her gün yanıma gelip ilgilenen hizmetlerini esirgemeyen Başta Hastahanenin Baş Hekimi Özcan YAVAŞI ameliyatımı yapan sürekli ilgilenen Dr Riza ŞAHAN Sürekli durumumu soran ÜNİVERSİTE rektör Yardimcisi Adnan Yılmaz’ bölüm hemşerilerine Allah uzun ömür nasıp eylesin hayatta sürekli acı cektim devletim ve çalışanları benle bebek gibi ilgilendiler Allah şahlık sıhhat basıp eylesin söyleyip dualarda bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi