RİZE'DE ÇOK ÖZEL BİR ETKİNLİK

09.06.2022 - 19:59, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2887+ kez okundu.
 

RİZE'DE ÇOK ÖZEL BİR ETKİNLİK

Biz Birlikte Özeliz                                       Türk Kızılay'ın Rize Şubesinin desteğiyle Rize Zehra Usta Özel Eğitim Uygulama Okulu öğrencileri farkındalık etkinliği düzenledi.           Bu etkinliğe Şehit Nedim Çalık Ortaokulu, Ambarlık Ortaokulu, Kasarcılar Ortaokulu, Karasu Ortaokulu ve Kömürcüler Ortaokulu öğrencileri ile bir araya geldiler.             Etkinlikten sorumlu Özel Eğitim öğretmeni Fatmagül Günaydı bu etkinlikte özel gereksinimli öğrencilerle normal gelişim gösteren öğrencilerin bir araya geldiğini belirtti. Öğrencilerin mutfağa girip hep birlikte hünerlerini sergilediklerini belirterek, bu etkinlikle birlikte öğrencilerin, özel gereksinimli öğrencilere karşı duyarlılık geliştirdiğini söyleyen Günaydı,  onların da hayatın içinde var olduklarını, onlara karşı duyarlı ve kabullenici olacaklarının bilincine vardıklarını ifade etti.

Biz Birlikte Özeliz                            

         
Türk Kızılay'ın Rize Şubesinin desteğiyle Rize Zehra Usta Özel Eğitim Uygulama Okulu öğrencileri farkındalık etkinliği düzenledi.

         
Bu etkinliğe Şehit Nedim Çalık Ortaokulu, Ambarlık Ortaokulu, Kasarcılar Ortaokulu, Karasu Ortaokulu ve Kömürcüler Ortaokulu öğrencileri ile bir araya geldiler.

           
Etkinlikten sorumlu Özel Eğitim öğretmeni Fatmagül Günaydı bu etkinlikte özel gereksinimli öğrencilerle normal gelişim gösteren öğrencilerin bir araya geldiğini belirtti. Öğrencilerin mutfağa girip hep birlikte hünerlerini sergilediklerini belirterek, bu etkinlikle birlikte öğrencilerin, özel gereksinimli öğrencilere karşı duyarlılık geliştirdiğini söyleyen Günaydı,  onların da hayatın içinde var olduklarını, onlara karşı duyarlı ve kabullenici olacaklarının bilincine vardıklarını ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi