RİZE'DE EKMEK VE MİNİBÜS ÜCRETLERİNE YAPILAN ZAMLARI ELEŞTİRDİ.

Siyaset 15.01.2021 - 10:16, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2065+ kez okundu.
 

RİZE'DE EKMEK VE MİNİBÜS ÜCRETLERİNE YAPILAN ZAMLARI ELEŞTİRDİ.

Doğalgaz, elektrik, temel gıda ürünleri ve akaryakıt’a gelen aşırı zamlardan Rize’de önce fırıncılar zamların altında ezildiklerinden dolayı ekmek fiyatına 280 gram olan  ekmeği 290 gram a yükselterek 50 Kuruş zamla 2.5 TL yapmak zorunda kalmışlardı.Şimdi de geçtiğimiz günlerde  şehir içi dolmuşçu esnafı zorunlu olarak sivil yolcu ücreti 2,75 tl den  3 tl ye , öğrenci ücreti ise 2 tl den 2,25 tl ye  yükselterek dolmuş camiası için yetersiz vatandaş için yüksek  bir zam yapılmıştır. Servis şoförlerinin ise durumu da içler acısı . 2021 yılında aşırı zamlar ile birlikte vatandaşlar günlük ihtiyaçlarını karşılayamaz olup çıkış yolu arayan vatandaşlar zor günlerde devletin yapacağı  pandemideki sosyal yardımların beklenti içinde iken aksine 2021 yılı na zamlar ve trafik cezaları ile merhaba dedik. 2021 yılında yapılan zamlar emekli asgari ücretli ve esnaflarımızı  olumsuz etkilemektedir  Vatandaşın derdini görün sorunlarını çözün  saraya aktarılan kaynaklardan kısarak vatandaşlara aktarın münibüsçülerin artan maliyetlerinin halka yansıtılmasına engel olarak yerel yönetimler karşılayarak destek olun. Necati Topaloğlu CHP RİZE Merkez İlçe Başkanı

Doğalgaz, elektrik, temel gıda ürünleri ve akaryakıt’a gelen aşırı zamlardan Rize’de önce fırıncılar zamların altında ezildiklerinden dolayı ekmek fiyatına 280 gram olan  ekmeği 290 gram a yükselterek 50 Kuruş zamla 2.5 TL yapmak zorunda kalmışlardı.Şimdi de geçtiğimiz günlerde  şehir içi dolmuşçu esnafı zorunlu olarak sivil yolcu ücreti 2,75 tl den  3 tl ye , öğrenci ücreti ise 2 tl den 2,25 tl ye  yükselterek dolmuş camiası için yetersiz vatandaş için yüksek  bir zam yapılmıştır.

Servis şoförlerinin ise durumu da içler acısı .


2021 yılında aşırı zamlar ile birlikte vatandaşlar günlük ihtiyaçlarını karşılayamaz olup çıkış yolu arayan vatandaşlar zor günlerde devletin yapacağı  pandemideki sosyal yardımların beklenti içinde iken aksine 2021 yılı na zamlar ve trafik cezaları ile merhaba dedik. 2021 yılında yapılan zamlar emekli asgari ücretli ve esnaflarımızı  olumsuz etkilemektedir 


Vatandaşın derdini görün sorunlarını çözün  saraya aktarılan kaynaklardan kısarak vatandaşlara aktarın münibüsçülerin artan maliyetlerinin halka yansıtılmasına engel olarak yerel yönetimler karşılayarak destek olun.


Necati Topaloğlu
CHP RİZE Merkez İlçe Başkanı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi