RİZE'DE EN İYİ NARKOTİK POLİSİ; ANNE” EĞİTİMİ

Rize 04.11.2021 - 14:51, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2806+ kez okundu.
 

RİZE'DE EN İYİ NARKOTİK POLİSİ; ANNE” EĞİTİMİ

Uyuşturucu ve madde bağımlılığı ile mücadelede “İçişleri Bakanlığı Uyuşturucu İle Mücadele Uygulama Politikası” belgesinde yer alan “15. Yerel Yönetimlerin Uyuşturucu İle Mücadelede Etkin Kullanımının Sağlanması” faaliyeti kapsamında, yerel yönetimlerin, kumu çalışanlarının, vatandaşlarımızın ve özellikle anne ve anne adaylarının faaliyetlerimize destek olması ve ihbar mekanizmasının güçlendirilmesi adına hazırlanan “EN İYİ NARKOTİK POLİSİ; ANNE” eğitim modülü kapsamında Rize İl emniyet Müdürlüğü ve   Rize İl Milli Eğitim Müdürlüğü  koordinesinde Kasım ayı içerisinde Rize  il merkezinde bulunan tüm okullarda bayan öğretmenlerimiz ve öğrenci velisi annelerin katılım sağlayacağı şekilde eğitim planlaması yapılmıştır.   Bu kapsamda; Ø 02.11.2021 tarihinde Rize Anadolu İmam Hatip Lisesinde görevli bayan öğretmen ve öğrenci velisi annelerden oluşan toplam 55 anne ve anne adayına, Ø 02.11.2021 tarihinde Rize Ekrem Orhon Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde görevli bayan öğretmen ve öğrenci velisi annelerden oluşan toplam 12 anne ve anne adayına madde bağımlılığı ile mücadelede etkinliğin artırılması ve farkındalık oluşturulması adına bilgilendirme faaliyetinde bulunularak UYUMA uygulamasının tanıtımı sağlanmıştır.

Uyuşturucu ve madde bağımlılığı ile mücadelede “İçişleri Bakanlığı Uyuşturucu İle Mücadele Uygulama Politikası” belgesinde yer alan “15. Yerel Yönetimlerin Uyuşturucu İle Mücadelede Etkin Kullanımının Sağlanması” faaliyeti kapsamında, yerel yönetimlerin, kumu çalışanlarının, vatandaşlarımızın ve özellikle anne ve anne adaylarının faaliyetlerimize destek olması ve ihbar mekanizmasının güçlendirilmesi adına hazırlanan “EN İYİ NARKOTİK POLİSİ; ANNE” eğitim modülü kapsamında Rize İl emniyet Müdürlüğü ve   Rize İl Milli Eğitim Müdürlüğü  koordinesinde Kasım ayı içerisinde Rize  il merkezinde bulunan tüm okullarda bayan öğretmenlerimiz ve öğrenci velisi annelerin katılım sağlayacağı şekilde eğitim planlaması yapılmıştır.

 

Bu kapsamda; Ø 02.11.2021 tarihinde Rize Anadolu İmam Hatip Lisesinde görevli bayan öğretmen ve öğrenci velisi annelerden oluşan toplam 55 anne ve anne adayına, Ø 02.11.2021 tarihinde Rize Ekrem Orhon Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde görevli bayan öğretmen ve öğrenci velisi annelerden oluşan toplam 12 anne ve anne adayına madde bağımlılığı ile mücadelede etkinliğin artırılması ve farkındalık oluşturulması adına bilgilendirme faaliyetinde bulunularak UYUMA uygulamasının tanıtımı sağlanmıştır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi