RİZE'DE ESKİ BAŞHEKİMDE COVİD-19'A YAKALANDI

Sağlık 26.11.2020 - 19:44, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1407+ kez okundu.
 

RİZE'DE ESKİ BAŞHEKİMDE COVİD-19'A YAKALANDI

RTEÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi Eski Başhekimi Hasan Türüt Covit-19 testinin pozitif çıktığını açıkladı.    Türüt Covit-19 testinin pozitif çıktığını sosyal medya hesabından; "Dedik ki bu işi ciddiye almaz isen, maske takmaz hem kendini hem de karşındakini korumak adına kurallara riayet etmez isen Allah katında sorumlusun. Malesef;  aylarca evden ayrı kaldık, covidli hastaları muayene ve ameliyat ettik; hastalarımdan değil ama eşimin iş yerindeki sorumsuz insanlar sebebiyle eşimin enfekte olması ve de bilahare bana virüsün bulaşmasıyla ben de covid ile müşerref oldum. imdi vücudum bu mikropla savaş halinde. Rabbim bana da benim gibi tüm hastalara da dayanma gücü versin, özellikle yoğun bakımlarda şifa bekleyen tüm hastalarımıza şifalar ihsan eylesin. Acizane, dualarınıza talibim. Sağlıcakla kalınız."  ifadeleri ile duyurdu.

RTEÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi Eski Başhekimi Hasan Türüt Covit-19 testinin pozitif çıktığını açıkladı. 

 

Türüt Covit-19 testinin pozitif çıktığını sosyal medya hesabından; "Dedik ki bu işi ciddiye almaz isen, maske takmaz hem kendini hem de karşındakini korumak adına kurallara riayet etmez isen Allah katında sorumlusun. Malesef;  aylarca evden ayrı kaldık, covidli hastaları muayene ve ameliyat ettik; hastalarımdan değil ama eşimin iş yerindeki sorumsuz insanlar sebebiyle eşimin enfekte olması ve de bilahare bana virüsün bulaşmasıyla ben de covid ile müşerref oldum.


imdi vücudum bu mikropla savaş halinde. Rabbim bana da benim gibi tüm hastalara da dayanma gücü versin, özellikle yoğun bakımlarda şifa bekleyen tüm hastalarımıza şifalar ihsan eylesin.

Acizane, dualarınıza talibim.

Sağlıcakla kalınız."  ifadeleri ile duyurdu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi