RİZE'DE GÖZYAŞLARI İÇERİSİNDE TOPRAĞA VERİLDİ

Vefat 10.05.2022 - 14:28, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 3816+ kez okundu.
 

RİZE'DE GÖZYAŞLARI İÇERİSİNDE TOPRAĞA VERİLDİ

Dün sabah sahildeki evlerinin balkonundan talihsiz bir şekilde düşerek vefat eden Rize Belediyesi’nin eski başkan yardımcılarından ve harita mühendisi Nurcan MURADOĞLU ve Rizeli tüccarlardan Hüseyin Sami MURADOĞLU’nun 17 yaşındaki kızları Çağla MURADOĞLU dün gözyaşları ve ağıtlar eşliğinde son yolculuğuna uğurlandı. Rize sahil Camiinde kılınan cenaze namazına çok yoğun bir katılım ve hüzün vardı. Buradaki cenaze namazına başta merhume Çağla MURADOĞLU’nun okul öğretmenleri, okul arkadaşları olmak üzere Rize Belediye Başkanı Rahmi METİN ve yardımcıları, Rize İl Genel Meclis Başkanı İbrahim TÜRÜT ve arkadaşları, Ak Parti Rize İl Başkanı İshak ALİM ve arkadaşları, CHP Rize İl Başkanı Saltuk DENİZ ve arkadaşları, Yeniden Refah partisi Rize İl Başkanı Mehmet Akif ZERDECİ ve arkadaşları ayrıca Rize’deki sivil toplum örgütlerinin başkan ve temsilcileri, Rizeli tüccarlar ve esnaflar katılarak MURADOĞLU ailesinin üzüntülerini paylaştılar. Vefatı Rize’de büyük üzüntüye neden olan lise öğrencisi Çağla MURADOĞLU, cenaze namazının ardından Rize’nin Mermerdelen Mahallesi’ndeki aile mezarlığına toprağa verildi. Merhume Çağla MURADOĞLU’a Allah’tan “rahmet” başta annesi Nurcan, babası Hüseyin Sami ve abisi Muratcan MURADOĞLU olmak üzere tüm ailelerine, sevenlerine, dostlarına ve yakınlarına da “başsağlığı ve sabırlar” dileriz.

Dün sabah sahildeki evlerinin balkonundan talihsiz bir şekilde düşerek vefat eden Rize Belediyesi’nin eski başkan yardımcılarından ve harita mühendisi Nurcan MURADOĞLU ve Rizeli tüccarlardan Hüseyin Sami MURADOĞLU’nun 17 yaşındaki kızları Çağla MURADOĞLU dün gözyaşları ve ağıtlar eşliğinde son yolculuğuna uğurlandı.


Rize sahil Camiinde kılınan cenaze namazına çok yoğun bir katılım ve hüzün vardı.


Buradaki cenaze namazına başta merhume Çağla MURADOĞLU’nun okul öğretmenleri, okul arkadaşları olmak üzere Rize Belediye Başkanı Rahmi METİN ve yardımcıları, Rize İl Genel Meclis Başkanı İbrahim TÜRÜT ve arkadaşları, Ak Parti Rize İl Başkanı İshak ALİM ve arkadaşları, CHP Rize İl Başkanı Saltuk DENİZ ve arkadaşları, Yeniden Refah partisi Rize İl Başkanı Mehmet Akif ZERDECİ ve arkadaşları ayrıca Rize’deki sivil toplum örgütlerinin başkan ve temsilcileri, Rizeli tüccarlar ve esnaflar katılarak MURADOĞLU ailesinin üzüntülerini paylaştılar.


Vefatı Rize’de büyük üzüntüye neden olan lise öğrencisi Çağla MURADOĞLU, cenaze namazının ardından Rize’nin Mermerdelen Mahallesi’ndeki aile mezarlığına toprağa verildi. Merhume Çağla MURADOĞLU’a Allah’tan “rahmet” başta annesi Nurcan, babası Hüseyin Sami ve abisi Muratcan MURADOĞLU olmak üzere tüm ailelerine, sevenlerine, dostlarına ve yakınlarına da “başsağlığı ve sabırlar” dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi