RİZE'DE HASTANELERDE YENİ DÖNEM.. SADECE RANDEVULÜ HASTALARA...

Sağlık 01.12.2020 - 16:36, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2547+ kez okundu.
 

RİZE'DE HASTANELERDE YENİ DÖNEM.. SADECE RANDEVULÜ HASTALARA...

Hastane Polikliniklerimiz Sadece Randevulu Hizmet Verilecektir! 07 Aralık 2020 tarihinden itibaren hastanelerimiz sadece MHRS üzerinden randevulu hastalara hizmet verecektir. Rize  merkezde hizmet veren her iki hastanemizde artan kovid vakalarının beraberinde getirdiği yoğun iş yükünü daha iyi tolere edebilmek, sağlık personelimiz üzerindeki büyük iş yükünü biraz da olsun azaltabilmek amacıyla 7 Aralık 2020 Pazartesi gününden itibaren polikliniklerden yalnızca MHRS (Merkezi Hastane Randevu Sistemi- Alo 182) üzerinden randevu alınması ile suretiyle hizmet anılabilecektir. Gerçekte ciddi tıbbi problemi olan ve mutlak suretle poliklinikte uzman doktor tarafından muayene edilmesi gereken, ancak hiçbir şekilde randevu alamayan hastalarımız için ise gerek hastanelerimizin Başhekim ve Başhekim Yardımcılarının, gerekse de Sağlık Müdürlüğümüzün kapıları sonuna kadar açıktır. Yine bu süreçte acil servislerimizin hizmeti kesintisiz devam edeceğinden acil problemi olan vatandaşlarımız her zamanki gibi bu servislerimize de başvurabileceklerdir. Bu zorlu süreçte ciddi iş yüküyle boğuşan ve hastalarımıza hak ettikleri sağlık hizmetlerini vermek için büyük uğraş gösteren sağlık çalışanlarımıza destek olmak için elimizden geldiğince aile hekimlerimizden hizmet almaya gayret edelim.   RİZE İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ

Hastane Polikliniklerimiz Sadece Randevulu Hizmet Verilecektir!


07 Aralık 2020 tarihinden itibaren hastanelerimiz sadece MHRS üzerinden randevulu hastalara hizmet verecektir.


Rize  merkezde hizmet veren her iki hastanemizde artan kovid vakalarının beraberinde getirdiği yoğun iş yükünü daha iyi tolere edebilmek, sağlık personelimiz üzerindeki büyük iş yükünü biraz da olsun azaltabilmek amacıyla 7 Aralık 2020 Pazartesi gününden itibaren polikliniklerden yalnızca MHRS (Merkezi Hastane Randevu Sistemi- Alo 182) üzerinden randevu alınması ile suretiyle hizmet anılabilecektir.


Gerçekte ciddi tıbbi problemi olan ve mutlak suretle poliklinikte uzman doktor tarafından muayene edilmesi gereken, ancak hiçbir şekilde randevu alamayan hastalarımız için ise gerek hastanelerimizin Başhekim ve Başhekim Yardımcılarının, gerekse de Sağlık Müdürlüğümüzün kapıları sonuna kadar açıktır.


Yine bu süreçte acil servislerimizin hizmeti kesintisiz devam edeceğinden acil problemi olan vatandaşlarımız her zamanki gibi bu servislerimize de başvurabileceklerdir.


Bu zorlu süreçte ciddi iş yüküyle boğuşan ve hastalarımıza hak ettikleri sağlık hizmetlerini vermek için büyük uğraş gösteren sağlık çalışanlarımıza destek olmak için elimizden geldiğince aile hekimlerimizden hizmet almaya gayret edelim.

 

RİZE İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi