RİZE'DE İFTARDA BULUŞTULAR

Rize 13.04.2022 - 13:44, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2913+ kez okundu.
 

RİZE'DE İFTARDA BULUŞTULAR

Türk Ocağı Rize Şubesinin pandemi dolayısıyla 2 yıldır yapılamayan geleneksel İftar yemeği yapıldı. Yoğun bir katılımla yapılan İftar Yemeği Rize Öğretmenevinde yapıldı.      Yıllardır yapmış olduğu milli, manevi ve sosyal programlarla, Rize’ye hizmet vermeye devam eden, Türk Ocakları Rize Şubesi, Rize Öğretmenevinde yönetim kuruluna ve Yönetim Kurulu üyelerine yönelik iftar etkinliği düzenlendi. İftara davetli olarak İkizdere Belediye Başkanı Hakan Karagöz, Rize-Artvin Tabipler Odası Başkanı Doç. Dr. Kazım Şahin, Rize Eski Baro Başkanı Av. Ateş Hatinoğlu ile birlikte çok sayıda, çeşitli kamu ve özel kuruluşlarda görevli yöneticiler ve RTEÜ görevli Öğretim Üyeleri katıldılar.     Birçok, Türk Ocakları Rize Şubesi yöneticileri, üyeleri ve Türk Ocakları sevenleri iftar yemeğine aileleriyle birlikte katıldılar İftar öncesi bir konuşma yapan, Türk Ocakları Rize Şube Başkanı Turan Aslan Mercan “Dünya genelinde yaşanan korona virüs salgın sebebiyle son iki yıldır yapamadığımız geleneksel, Türk Ocakları iftar programımızda tekrar sizlerle bir araya gelmekten çok sevinçliyiz. Salgın nedenliyle hepimizin sağlığını tehdit eden ve her acıdan oldukça zor geçen iki yılın ardından bu mübarek ramazan ayında birlikte iftara açmayı bizlere nasip eden Allah-ü telaya şükürler olsun. Allah oruçlarımız kabul eylesin. Sağlık ve huzur içinde yapmış olduğumuz iftarımız bundan böyle inşallah insanlık bir daha böyle salgınları yaşamadan devam eder’’ dedi.        İftara öncesi Ekmekçiler Mahallesi Aşağı Camii İmam Hatibi Halil İbrahim Öksüz’ün Kuran-ı Kerim tilaveti ve iftar sonrası duasıyla son buldu.

Türk Ocağı Rize Şubesinin pandemi dolayısıyla 2 yıldır yapılamayan geleneksel İftar yemeği yapıldı. Yoğun bir katılımla yapılan İftar Yemeği Rize Öğretmenevinde yapıldı.

    
Yıllardır yapmış olduğu milli, manevi ve sosyal programlarla, Rize’ye hizmet vermeye devam eden, Türk Ocakları Rize Şubesi, Rize Öğretmenevinde yönetim kuruluna ve Yönetim Kurulu üyelerine yönelik iftar etkinliği düzenlendi. İftara davetli olarak İkizdere Belediye Başkanı Hakan Karagöz, Rize-Artvin Tabipler Odası Başkanı Doç. Dr. Kazım Şahin, Rize Eski Baro Başkanı Av. Ateş Hatinoğlu ile birlikte çok sayıda, çeşitli kamu ve özel kuruluşlarda görevli yöneticiler ve RTEÜ görevli Öğretim Üyeleri katıldılar.

   
Birçok, Türk Ocakları Rize Şubesi yöneticileri, üyeleri ve Türk Ocakları sevenleri iftar yemeğine aileleriyle birlikte katıldılar İftar öncesi bir konuşma yapan, Türk Ocakları Rize Şube Başkanı Turan Aslan Mercan “Dünya genelinde yaşanan korona virüs salgın sebebiyle son iki yıldır yapamadığımız geleneksel, Türk Ocakları iftar programımızda tekrar sizlerle bir araya gelmekten çok sevinçliyiz. Salgın nedenliyle hepimizin sağlığını tehdit eden ve her acıdan oldukça zor geçen iki yılın ardından bu mübarek ramazan ayında birlikte iftara açmayı bizlere nasip eden Allah-ü telaya şükürler olsun. Allah oruçlarımız kabul eylesin. Sağlık ve huzur içinde yapmış olduğumuz iftarımız bundan böyle inşallah insanlık bir daha böyle salgınları yaşamadan devam eder’’ dedi.

      
İftara öncesi Ekmekçiler Mahallesi Aşağı Camii İmam Hatibi Halil İbrahim Öksüz’ün Kuran-ı Kerim tilaveti ve iftar sonrası duasıyla son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi