RİZE'DE MODERN SPOR SALONU HİZMETE HAZIR

Spor 16.03.2021 - 12:07, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2289+ kez okundu.
 

RİZE'DE MODERN SPOR SALONU HİZMETE HAZIR

5 Haziran 2018de ihalesi yapılan Kapalı Spor Salonu 2021 de tamamlandı.              Rize’de kapalı salonu olmayan ilçelerden birisi İkizdere salonuna kavuşuyor. Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün hazırladığı proje olan Spor Salonu 5 Haziran 2018 de ihale edilen salonda çalışmalar tamamlanmış durumda. Salonun yapılmasında dönemin Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik’in çok emeği olduğu biliniyor. Rize İl Müdürlüğünden Ankara İl Müdürlüğüne atanan Mustafa Çelik beyin inşaat çalışmasını Ankara’dan da takip etmesi takdirle karşılandı.     Kapalı spor salonu 1550 m2 inşaat alanıyla 30x18 ebadında. İçerisinde 3 antrenman salonu,2 adet duş ve vc. li soyunma odası ve 500 seyirci kapasiteli tribün var.  

5 Haziran 2018de ihalesi yapılan Kapalı Spor Salonu 2021 de tamamlandı.       
     
Rize’de kapalı salonu olmayan ilçelerden birisi İkizdere salonuna kavuşuyor. Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün hazırladığı proje olan Spor Salonu 5 Haziran 2018 de ihale edilen salonda çalışmalar tamamlanmış durumda. Salonun yapılmasında dönemin Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik’in çok emeği olduğu biliniyor. Rize İl Müdürlüğünden Ankara İl Müdürlüğüne atanan Mustafa Çelik beyin inşaat çalışmasını Ankara’dan da takip etmesi takdirle karşılandı.
   
Kapalı spor salonu 1550 m2 inşaat alanıyla 30x18 ebadında. İçerisinde 3 antrenman salonu,2 adet duş ve vc. li soyunma odası ve 500 seyirci kapasiteli tribün var.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi