RİZE'DE MUHTEŞEM KONSER . AMA SADECE ONLAR İÇİN

Kültür 16.12.2021 - 13:19, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 3012+ kez okundu.
 

RİZE'DE MUHTEŞEM KONSER . AMA SADECE ONLAR İÇİN

Sağlık Çalışanlarına Teşekkür Konseri Ebruli Yaşam ve Sanat Derneği ile Rize İl Sağlık Müdürlüğü koordinasyonuyla, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğün ev sahipliğiyle Sağlık Çalışanları için konser düzenlenecek. Pandemi döneminde büyük emekler sarf ederek halkımıza hizmet veren sağlık çalışanlarımız için ilimizin sevilen Türk musikisi grubu Dem-i Neva tarafından 20 Aralık 2021 tarihi saat 19:30’da İsmail Kahraman Kültür Merkezi Büyük Salon’da konser etkinliği gerçekleştirilecek. Yıllardır Rize'nin sosyal ve kültürel  yaşamının önemli bir parçası olan Ebruli Yaşam ve Sanat Derneğinin öncülüğünde; çeşitli meslek gruplarına  dâhil isimlerden  oluşan Dem-i Neva grubu tarafından icra edilecek Türk Sanat Müziği dinletisi sadece sağlık çalışanlarına özel olacak ve sağlık çalışanları ile yakınları ücretsiz katılabilecektir.

Sağlık Çalışanlarına Teşekkür Konseri


Ebruli Yaşam ve Sanat Derneği ile Rize İl Sağlık Müdürlüğü koordinasyonuyla, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğün ev sahipliğiyle Sağlık Çalışanları için konser düzenlenecek.


Pandemi döneminde büyük emekler sarf ederek halkımıza hizmet veren sağlık çalışanlarımız için ilimizin sevilen Türk musikisi grubu Dem-i Neva tarafından 20 Aralık 2021 tarihi saat 19:30’da İsmail Kahraman Kültür Merkezi Büyük Salon’da konser etkinliği gerçekleştirilecek.


Yıllardır Rize'nin sosyal ve kültürel  yaşamının önemli bir parçası olan Ebruli Yaşam ve Sanat Derneğinin öncülüğünde; çeşitli meslek gruplarına  dâhil isimlerden  oluşan Dem-i Neva grubu tarafından icra edilecek Türk Sanat Müziği dinletisi sadece sağlık çalışanlarına özel olacak ve sağlık çalışanları ile yakınları ücretsiz katılabilecektir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi