RİZE'DE SELDE KURTARMA ANLARI KAMERADA

Rize 17.07.2021 - 20:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2242+ kez okundu.
 

RİZE'DE SELDE KURTARMA ANLARI KAMERADA

SELDE KURTARMA ANLARI KAMERADA   Rize Valiliği, kentte 6 kişinin hayatını kaybettiği, 5 kişinin yaralandığı, kayıp 2 kişinin arandığı sel afetinde, merkez, Güneysu ve Çayeli ilçeleri başta olmak üzere il genelinde birçok yerleşim noktasındaki heyelan ve taşkınlarla ilgili yürütülen arama kurtarma çalışmalarında çay bahçesinde bir vatandaşın yaralı olarak kurtarılması ile ilgili görüntü paylaştı. Görüntülerde; ekipler, çevresinde heyelan oluşan sarp arazideki çay bahçesinde, ip yardımıyla yaralı kişiyi, sedyeyle yola taşıdığı anlar yer aldı. 

SELDE KURTARMA ANLARI KAMERADA

 

Rize Valiliği, kentte 6 kişinin hayatını kaybettiği, 5 kişinin yaralandığı, kayıp 2 kişinin arandığı sel afetinde, merkez, Güneysu ve Çayeli ilçeleri başta olmak üzere il genelinde birçok yerleşim noktasındaki heyelan ve taşkınlarla ilgili yürütülen arama kurtarma çalışmalarında çay bahçesinde bir vatandaşın yaralı olarak kurtarılması ile ilgili görüntü paylaştı. Görüntülerde; ekipler, çevresinde heyelan oluşan sarp arazideki çay bahçesinde, ip yardımıyla yaralı kişiyi, sedyeyle yola taşıdığı anlar yer aldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi