RİZE'DE ŞÜPHELİ ARAÇTAN UYUŞTURUCU ÇIKTI

Rize 19.10.2021 - 11:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2065+ kez okundu.
 

RİZE'DE ŞÜPHELİ ARAÇTAN UYUŞTURUCU ÇIKTI

RİZE’de polis ekiplerince şüphe üzerine durdurulan otomobilin bagaj kısmında saklanmış 1 kilo 50 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi, gözaltına alınan 2 kişiden 1’i tutuklandı. İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, İyidere ilçesinde şüphe üzerine durdurdukları otomobilde arama yaptı. Ekiplerin aramalarında; otomobilin bagaj kısmına saklanmış halde 1 kilo 50 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi. Uyuşturucu madde ile ilgili 2 şüpheli gözaltına alındı. Tamamlanan sorguları sonrası adliyeye sevk edilen şüphelilerden E.A. tutuklanırken, E.D. de adli kontrol uygulanarak serbest kaldı.     ÇORAP İÇİNDEN 4 TABANCA ÇIKTI   Öte yandan Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan risk ve yol analiz çalışmalarında da şüphe üzerine durdurulan araçta arama yapıldı. Armada, aracın koltukları altındaki çoraplar içine gizlenmiş 4 el yapımı ruhsatsız tabanca ve çok sayıda fişek ele geçirildi. Sürücü O.D., gözaltına alındı. 

RİZE’de polis ekiplerince şüphe üzerine durdurulan otomobilin bagaj kısmında saklanmış 1 kilo 50 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi, gözaltına alınan 2 kişiden 1’i tutuklandı. İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, İyidere ilçesinde şüphe üzerine durdurdukları otomobilde arama yaptı. Ekiplerin aramalarında; otomobilin bagaj kısmına saklanmış halde 1 kilo 50 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi. Uyuşturucu madde ile ilgili 2 şüpheli gözaltına alındı. Tamamlanan sorguları sonrası adliyeye sevk edilen şüphelilerden E.A. tutuklanırken, E.D. de adli kontrol uygulanarak serbest kaldı.  

 

ÇORAP İÇİNDEN 4 TABANCA ÇIKTI

 

Öte yandan Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan risk ve yol analiz çalışmalarında da şüphe üzerine durdurulan araçta arama yapıldı. Armada, aracın koltukları altındaki çoraplar içine gizlenmiş 4 el yapımı ruhsatsız tabanca ve çok sayıda fişek ele geçirildi. Sürücü O.D., gözaltına alındı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi