RİZE'DE UYUŞTURUCU OPERASYONU

Rize 08.06.2022 - 11:18, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 3107+ kez okundu.
 

RİZE'DE UYUŞTURUCU OPERASYONU

Rize'nin Fındıklı ilçesi Gürsu KöyündeZ. A. isimli şahsın evinin altındaki ahırın önünde saksılara dikilmiş vaziyette (29) kök kenevir bitkisi, şahsın babası olan K.A. ile müşterek olarak kullandıkları, Gürsu Köyüne yaklaşık olarak (3) km. uzaklıkta bulunan çay tarlasının içerisindeki bagen diye tabir edilen ahşap yapının önünde ise; saksılara dikilmiş vaziyette (28) kök kenevir bitkisi olmak üzere toplam (57) kök kenevir bitkisi ele geçirilmiştir. C.Savcısının talimatı doğrultusunda Z. A. ve babası olan K. A. isimli şahıslar 08.06.2022 günü C. Savcılığında hazır edilmek üzere gözaltına alınmışlardır.  İlave olarak ;  Rize İl J. K.lığınca uyuşturucu ile mücadele kapsamında elde edilen istihbari bilgiler kapsamında 07.06.2022 günü Çayeli ilçesi Karaağaç Köyünde A.Y isimli şahsın  ev ve eklentilerinde yapılan arama faaliyetinde; 51 Kök kenevir bitkisi 2 Gram Esrar Maddesi 1 Adet Kova olarak tabir edilen uyuşturucu madde kullanma aparatı 12 Gram Kenevir tohumu ele geçirilmiştir.  Şüpheli şahıstan CMK. Md.75 gereği uyuşturucunun tespitine yönelik olarak idrar ve kan örneği  alınacak olup, gerekli adli işlemlere başlanılmıştır.

Rize'nin Fındıklı ilçesi Gürsu KöyündeZ. A. isimli şahsın evinin altındaki ahırın önünde saksılara dikilmiş vaziyette

(29) kök kenevir bitkisi, şahsın babası olan K.A. ile müşterek olarak kullandıkları, Gürsu Köyüne yaklaşık olarak (3) km. uzaklıkta bulunan çay tarlasının içerisindeki bagen diye tabir edilen ahşap yapının önünde ise; saksılara dikilmiş vaziyette (28) kök kenevir bitkisi olmak üzere toplam (57) kök kenevir bitkisi ele geçirilmiştir.


C.Savcısının talimatı doğrultusunda Z. A. ve babası olan K. A. isimli şahıslar 08.06.2022 günü C. Savcılığında hazır edilmek üzere gözaltına alınmışlardır. 


İlave olarak ; 


Rize İl J. K.lığınca uyuşturucu ile mücadele kapsamında elde edilen istihbari bilgiler kapsamında 07.06.2022 günü Çayeli ilçesi Karaağaç Köyünde A.Y isimli şahsın  ev ve eklentilerinde yapılan arama faaliyetinde;
51 Kök kenevir bitkisi
2 Gram Esrar Maddesi
1 Adet Kova olarak tabir edilen uyuşturucu madde kullanma aparatı
12 Gram Kenevir tohumu ele geçirilmiştir. 

Şüpheli şahıstan CMK. Md.75 gereği uyuşturucunun tespitine yönelik olarak idrar ve kan örneği  alınacak olup, gerekli adli işlemlere başlanılmıştır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi