RİZE'DE YAYA GEÇİTLERİ YENİLENİYOR

Rize 17.06.2021 - 23:01, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 3100+ kez okundu.
 

RİZE'DE YAYA GEÇİTLERİ YENİLENİYOR

 Rize Belediyesi  yaya geçitlerini modern hale getiriyor        Rize'de devam eden kentsel dönüşümün yanısıra şehrin estetik güzelliğine de önem veren Rize Belediyesi cadde ve sokaklardaki yay geçitlerini modern hale getirmek için aralıksız çalışmalarına devam ediyor. Yaya geçişlerdeki sari boyaların kısa zamanda deforme olması ve aşırı yağmur sebebyiyle kaymalardan kaynaklı kazaların çnüne geçmek için yaya geçtleri granit taşlarla döşenerek hem daha güzel bir görsellik sağlanıyor hem de kazaların önüne geçilmesi amaçlanıyor. Vatandaşların son güznlerde Rize'de cadde ve sokaklardaki çalışmlardan oldukça memun oldukları görülürken bu çalışmalar için Başkab Rahmi METİN'in nezdinde tüm Belediye çalışanlarına teşekkür ettiler.    

 Rize Belediyesi  yaya geçitlerini modern hale getiriyor

      
Rize'de devam eden kentsel dönüşümün yanısıra şehrin estetik güzelliğine de önem veren Rize Belediyesi cadde ve sokaklardaki yay geçitlerini modern hale getirmek için aralıksız çalışmalarına devam ediyor.


Yaya geçişlerdeki sari boyaların kısa zamanda deforme olması ve aşırı yağmur sebebyiyle kaymalardan kaynaklı kazaların çnüne geçmek için yaya geçtleri granit taşlarla döşenerek hem daha güzel bir görsellik sağlanıyor hem de kazaların önüne geçilmesi amaçlanıyor.


Vatandaşların son güznlerde Rize'de cadde ve sokaklardaki çalışmlardan oldukça memun oldukları görülürken bu çalışmalar için Başkab Rahmi METİN'in nezdinde tüm Belediye çalışanlarına teşekkür ettiler.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi