RİZE'DE YEDEK LASTİK İÇERİSİNDE SİLAH KAÇAKÇILIĞI

Rize 12.09.2022 - 13:47, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 3081+ kez okundu.
 

RİZE'DE YEDEK LASTİK İÇERİSİNDE SİLAH KAÇAKÇILIĞI

Rize İl Emniyet müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerimizce 10.09.2022 günü Karadeniz Sahil Yolu üzerinde yapılan yol uygulamasında şüphe üzerine durdurulan bir araçta yapılan aramada, aracın yedek lastiği içerisine saklanmış vaziyette 6 adet ruhsatsız tabanca, tabancalara ait 6 adet şarjör ve 130 adet fişek ele geçirilmiştir.             Konu ile ilgili Müdürlüğümüzce araçta bulunan 3 şahsa gerekli adli işlemler yapılmıştır.
Rize İl Emniyet müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerimizce 10.09.2022 günü Karadeniz Sahil Yolu üzerinde yapılan yol uygulamasında şüphe üzerine durdurulan bir araçta yapılan aramada, aracın yedek lastiği içerisine saklanmış vaziyette 6 adet ruhsatsız tabanca, tabancalara ait 6 adet şarjör ve 130 adet fişek ele geçirilmiştir.
 
         
Konu ile ilgili Müdürlüğümüzce araçta bulunan 3 şahsa gerekli adli işlemler yapılmıştır.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi