RİZE'DEKİ SİLAHLI KAVGADA 1 KİŞİ TUTUKLANDI

Rize 12.10.2021 - 13:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2460+ kez okundu.
 

RİZE'DEKİ SİLAHLI KAVGADA 1 KİŞİ TUTUKLANDI

RİZE'de çıkan kavgada tabanca ile Emrah Paliç’in (33) vurularak hayatını kaybettiği, Mecit Kansız’ın ise yaralandığı olayla ilgili gözaltına alınan İsmail Katmer tutuklandı,2 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.   Olay, cumartesi saat 23.00 sıralarında Fatih Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Emrah Paliç ile arkadaşı Mecit Kansız arkadaşları ile kendi arazilerinde oturup sohbet etmeye başladı. Bu sırada arkadaş grubu yanlarına gelen İsmail (49) ve kardeşi Halil Katmer (34) ile tartıştı. İki kardeş olay yerinden ayrılıp bir süre sonra yeniden geri geldi. Tartışmanın büyümesiyle çıkan kavgada İsmail Katmer, tabanca ile ateş etti. Kurşunların isabet ettiği Paliç ve Kansız, yaralandı. Yaralılar, ihbarla olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Durumu ağır olan Paliç, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Tedavisi süren Kansız'ın ise genel sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Olayla ilgili gözaltına alınan İsmail Katmer tutuklandı, Halil Katmer ve N.K. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

RİZE'de çıkan kavgada tabanca ile Emrah Paliç’in (33) vurularak hayatını kaybettiği, Mecit Kansız’ın ise yaralandığı olayla ilgili gözaltına alınan İsmail Katmer tutuklandı,2 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

 

Olay, cumartesi saat 23.00 sıralarında Fatih Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Emrah Paliç ile arkadaşı Mecit Kansız arkadaşları ile kendi arazilerinde oturup sohbet etmeye başladı. Bu sırada arkadaş grubu yanlarına gelen İsmail (49) ve kardeşi Halil Katmer (34) ile tartıştı. İki kardeş olay yerinden ayrılıp bir süre sonra yeniden geri geldi. Tartışmanın büyümesiyle çıkan kavgada İsmail Katmer, tabanca ile ateş etti. Kurşunların isabet ettiği Paliç ve Kansız, yaralandı. Yaralılar, ihbarla olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Durumu ağır olan Paliç, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Tedavisi süren Kansız'ın ise genel sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Olayla ilgili gözaltına alınan İsmail Katmer tutuklandı, Halil Katmer ve N.K. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi