RİZE'DEN YOĞUN DUYGULARLA AYRILDI

Eğitim 16.08.2021 - 23:58, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2107+ kez okundu.
 

RİZE'DEN YOĞUN DUYGULARLA AYRILDI

İkizdere  İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde Şube Müdürü olarak başarıyla görev yapan Selami Öner ailevi sorunlar dolayısıyla Erzurum’a isteğiyle tayin olarak ilçeden ayrıldı. Rize İkizdere  İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Selami Öner’in ayrılışı dolayısıyla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde bir tören düzenlendi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Gündüz yaptığı konuşmada’ ’Selami Öner Müdürümüz bu gün itibariyle Müdürlüğümüzdeki görevinden resmi olarak ayrıldı. Gönlümüzdeki yeri hep baki kalacak. Bilirsiniz Zordur Vedalar. Anılar doldurur yerini gidenin. Kelimeler anlamını taşıyamaz hale gelir. Biz; Selami beyle birlikte iki buçuk yıl çalıştık, birçok projeyi beraber yaptık, beraber koştuk yorulduk ama öğrencilerimize ümit olduk, ufuk açtık.  Birlikte çalışmaktan zevk aldık ama doyamadık. Başardıkça mutlu olduk, mutlu oldukça yeni hedefler koyarak koşmaya devam ettik. Güzel bir uyum ve birliktelik çıkarttık. Ne mutlu ardında güzel eserler, güzel dostluklar bırakanlara. Yeni ufuklara... Allah mahcup etmesin. Hakkım varsa helal olsun. Şahsım ve eğitim camiamız adına kendisine teşekkür ediyorum. Yeni görev yerinde ailesiyle birlikte sağlık, başarı ve mutluluk diliyorum’’ dedi.      Selami Öner ‘e tayini dolayısıyla ilçe Milli Eğitim çalışanları tarafından plaket ve çeşitli hediyeler verildi.

İkizdere  İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde Şube Müdürü olarak başarıyla görev yapan Selami Öner ailevi sorunlar dolayısıyla Erzurum’a isteğiyle tayin olarak ilçeden ayrıldı.


Rize İkizdere  İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Selami Öner’in ayrılışı dolayısıyla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde bir tören düzenlendi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Gündüz yaptığı konuşmada’ ’Selami Öner Müdürümüz bu gün itibariyle Müdürlüğümüzdeki görevinden resmi olarak ayrıldı. Gönlümüzdeki yeri hep baki kalacak. Bilirsiniz Zordur Vedalar. Anılar doldurur yerini gidenin. Kelimeler anlamını taşıyamaz hale gelir. Biz; Selami beyle birlikte iki buçuk yıl çalıştık, birçok projeyi beraber yaptık, beraber koştuk yorulduk ama öğrencilerimize ümit olduk, ufuk açtık.  Birlikte çalışmaktan zevk aldık ama doyamadık. Başardıkça mutlu olduk, mutlu oldukça yeni hedefler koyarak koşmaya devam ettik. Güzel bir uyum ve birliktelik çıkarttık. Ne mutlu ardında güzel eserler, güzel dostluklar bırakanlara. Yeni ufuklara... Allah mahcup etmesin. Hakkım varsa helal olsun. Şahsım ve eğitim camiamız adına kendisine teşekkür ediyorum. Yeni görev yerinde ailesiyle birlikte sağlık, başarı ve mutluluk diliyorum’’ dedi.

    
Selami Öner ‘e tayini dolayısıyla ilçe Milli Eğitim çalışanları tarafından plaket ve çeşitli hediyeler verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi