RİZE DEVLET HASTANESİNDE GÖREVİNE BAŞLADI

Sağlık 02.12.2020 - 12:41, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 5207+ kez okundu.
 

RİZE DEVLET HASTANESİNDE GÖREVİNE BAŞLADI

Rize Devlet Hastanesi yeni bir KBB Doktoruna kavuştu Kulak Burun Boğaz ve Baş Boyun Cerrahisi Uzmanı Op.dr. Özgür Erdem Rize Devlet hastanesinde göreve başladı.. Kulak Burun Boğaz ve Baş Boyun Cerrahisi Uzmanı Op.dr.Özgür Erdem  Rize Devlet Hastanesi'ne atandı. Daha önce Sivas Gemerek ilçe Devlet hastanesi ve Antalya eğitim araştırma hastanesi'nde görev yapan  Op.Dr.Özgür Erdem Kulak burun boğaz Uzmanı olarak Uzun zamandır Devlet hastanesinde tek KBB Doktonun yanında 2. doktor olarak görev yapmaya başladı.. Özellikle burun estetiği konusunda iyi çalışmaları olduğu biliniyor..

Rize Devlet Hastanesi yeni bir KBB Doktoruna kavuştu


Kulak Burun Boğaz ve Baş Boyun Cerrahisi Uzmanı Op.dr. Özgür Erdem Rize Devlet hastanesinde göreve başladı..


Kulak Burun Boğaz ve Baş Boyun Cerrahisi Uzmanı Op.dr.Özgür Erdem  Rize Devlet Hastanesi'ne atandı.


Daha önce Sivas Gemerek ilçe Devlet hastanesi ve Antalya eğitim araştırma hastanesi'nde görev yapan  Op.Dr.Özgür Erdem Kulak burun boğaz Uzmanı olarak Uzun zamandır Devlet hastanesinde tek KBB Doktonun yanında 2. doktor olarak görev yapmaya başladı..


Özellikle burun estetiği konusunda iyi çalışmaları olduğu biliniyor..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi