RİZE İÇİN SARI ALARM

Rize 19.04.2021 - 17:15, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2647+ kez okundu.
 

RİZE İÇİN SARI ALARM

Rize Valiliğinde yapılan yazılı açıklamada ;   Meteorolojiden alinan son bilgilere gore Rize icin sari uyari verilmis olup; Ilimizde ruzgarin yarin (Sali) sabah erken saatlerden itibaren guney (Lodos) yonlerden kuvvetli ruzgar ve firtina (40-70 Km/saat), zaman zaman kuvvetli firtina (60-90 Km/saat) seklinde esmesi ve gece gec saatlere kadar devam etmesi beklendiginden yasanabilecek olumsuzluklara (agac ve direk devrilmesi, cati ucmasi, ulasimda aksamalar ile soba ve baca gazi zehirlenmesi vb.) karsi yetkililerin ve vatandaslarin dikkatli ve tedbirli olmalari gerekmektedir. denildi.

Rize Valiliğinde yapılan yazılı açıklamada ;
 

Meteorolojiden alinan son bilgilere gore Rize icin sari uyari verilmis olup; Ilimizde ruzgarin yarin (Sali) sabah erken saatlerden itibaren guney (Lodos) yonlerden kuvvetli ruzgar ve firtina (40-70 Km/saat), zaman zaman kuvvetli firtina (60-90 Km/saat) seklinde esmesi ve gece gec saatlere kadar devam etmesi beklendiginden yasanabilecek olumsuzluklara (agac ve direk devrilmesi, cati ucmasi, ulasimda aksamalar ile soba ve baca gazi zehirlenmesi vb.) karsi yetkililerin ve vatandaslarin dikkatli ve tedbirli olmalari gerekmektedir. denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi