RİZE İL BAŞKANI: AMERİKAN ASKERLERİNİ AKDENİZ'E ATALIM

Siyaset 25.04.2021 - 10:02, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2769+ kez okundu.
 

RİZE İL BAŞKANI: AMERİKAN ASKERLERİNİ AKDENİZ'E ATALIM

Öncelikle bir şaşkınlık içinde değiliz. 100 binlerce insanın üstübe atom bombası atanların bizleri soykırımcı olarak ilan etmesi gayet doğal. Çünkü ikiyüzlülük ABD'ye has bir davranış.   Ne zaman ülkemizin milli bir adımı olsa ilk çatıştığımız ülke ABD olmuştur. PKK/ PYD olsun, Fetö olsun, S400 olsun, Doğalgaz olsun her konuda bizimle sorunu olan bir devletten bahsediyoruz. Ancak bu devlete hiçbir zaman gücümüzü gösteren bir eylemde bulunmadık. Şimdi tam sırası. Ülkemizdeki amerikan üslerindeki askerleri tutuklayarak Akdeniz'e atalım. Bütün üslere el koyalım. Nato'dan çıktığımızı bütün dünyaya duyurarak yapalım. Siyasi piyonu HDP'yi bir an önce kapatalım.    ERMENİ SOYKIRIMI YALANI 2015'TE BİTTİ   Ermeni soykırımının emperyalist bir yalan olduğunu Sayın Doğu Perinçek, 90 kiloluk dosyayla 15 Ekim 2015 tarihinde Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'nde ispat etmiştir. Dikkat edilirse davayı emperyalist merkezlerinin birinde kazanmıştır. Dünya çapında bir hukuk doktoru olmasının yanı sıra er meydanında savaşmayı gözen alan Doğu Perinçek'in kahramanlığı milletimiz tarafından takdirle karşılanmıştır. Devlet büyüklerimiz bu kararı her platformda öne çıkartarak düşmanı köşeye sıkıştırabilir. Milli davalarda siyasi ayrılıklar rafa kaldırılmalıdır. Vatanseverlik budur.   Saygılarımla.   Salih Öksüz Vatan Partisi Rize İl Başkanı

Öncelikle bir şaşkınlık içinde değiliz. 100 binlerce insanın üstübe atom bombası atanların bizleri soykırımcı olarak ilan etmesi gayet doğal. Çünkü ikiyüzlülük ABD'ye has bir davranış.

 

Ne zaman ülkemizin milli bir adımı olsa ilk çatıştığımız ülke ABD olmuştur. PKK/ PYD olsun, Fetö olsun, S400 olsun, Doğalgaz olsun her konuda bizimle sorunu olan bir devletten bahsediyoruz. Ancak bu devlete hiçbir zaman gücümüzü gösteren bir eylemde bulunmadık. Şimdi tam sırası. Ülkemizdeki amerikan üslerindeki askerleri tutuklayarak Akdeniz'e atalım. Bütün üslere el koyalım. Nato'dan çıktığımızı bütün dünyaya duyurarak yapalım. Siyasi piyonu HDP'yi bir an önce kapatalım.

 

 ERMENİ SOYKIRIMI YALANI 2015'TE BİTTİ

 

Ermeni soykırımının emperyalist bir yalan olduğunu Sayın Doğu Perinçek, 90 kiloluk dosyayla 15 Ekim 2015 tarihinde Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'nde ispat etmiştir. Dikkat edilirse davayı emperyalist merkezlerinin birinde kazanmıştır. Dünya çapında bir hukuk doktoru olmasının yanı sıra er meydanında savaşmayı gözen alan Doğu Perinçek'in kahramanlığı milletimiz tarafından takdirle karşılanmıştır. Devlet büyüklerimiz bu kararı her platformda öne çıkartarak düşmanı köşeye sıkıştırabilir. Milli davalarda siyasi ayrılıklar rafa kaldırılmalıdır. Vatanseverlik budur.

 

Saygılarımla.

 

Salih Öksüz

Vatan Partisi Rize İl Başkanı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi