RİZE İL BAŞKANINDAN ÇOK SERT İFADELER.. HEDEFİNDE KİM VAR ?

Siyaset 18.11.2020 - 12:22, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2917+ kez okundu.
 

RİZE İL BAŞKANINDAN ÇOK SERT İFADELER.. HEDEFİNDE KİM VAR ?

Daha dün bugünkü Efendilerine “Rizeli yezid “  “Türklüğün yürüyen düşmanı” diyen Susurluk kalıntısı olan zat bugün gelmiş Genel Başkanımıza hakaret ediyor. Cezaevindeyken hakkını arayan birisiyken cezaevinden salındıktan sonra diyetimi nasıl öderim diye şekilden şekile giren teslim alınmış zat,  bil ki sendeki çark etme  hızı çarkı felekte bile olmaz ve emin ol ki  bunlar seni de diğerleri gibi kullanıp çöpe atacaklardır. O zaman gene başlarsın "Rizeli Yezid " "Türklüğün Yürüyen düşmanı" diye mektuplar yazmaya. Bu teslim alınmış zat bilsin ki biz Efendilerine kızıp uşaklarını dövenlerden değiliz. Ve bilsin ki  biz hiç kimseye "kendi gölgemizi bile çiğnetmeyiz". Hele Genel başkanımızı asla. Saltuk DENİZ CHP RİZE İL BAŞKANI

Daha dün bugünkü Efendilerine “Rizeli yezid “  “Türklüğün yürüyen düşmanı” diyen Susurluk kalıntısı olan zat bugün gelmiş Genel Başkanımıza hakaret ediyor.


Cezaevindeyken hakkını arayan birisiyken cezaevinden salındıktan sonra diyetimi nasıl öderim diye şekilden şekile giren teslim alınmış zat,  bil ki sendeki çark etme  hızı çarkı felekte bile olmaz ve emin ol ki  bunlar seni de diğerleri gibi kullanıp çöpe atacaklardır. O zaman gene başlarsın "Rizeli Yezid " "Türklüğün Yürüyen düşmanı" diye mektuplar yazmaya.


Bu teslim alınmış zat bilsin ki biz Efendilerine kızıp uşaklarını dövenlerden değiliz. Ve bilsin ki  biz hiç kimseye "kendi gölgemizi bile çiğnetmeyiz". Hele Genel başkanımızı asla.



Saltuk DENİZ
CHP RİZE İL BAŞKANI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi